Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Flint theater, evenementen en congressen

  Coninckstraat 60, Amersfoort
  Opslaan
  1250 personen

  Bij Flint in Amersfoort bent u voor een vergadering of congres aan het juiste adres.

  U organiseert een evenement en bent op zoek naar een originele locatie in het midden van het land? Flint is de perfecte locatie voor u! Gelegen naast het karakteristieke centrum van Amersfoort vindt u bij ons verschillende zalen die flexibel zijn. Zo is elke zaal gemakkelijk aan te passen aan uw wensen. Intiem en creatief of groots en inspirerend? Een geslaagd evenement begint bij Flint. Wij hebben een ruime ervaring in het organiseren van evenementen en deze kennis delen we graag met u.

  Dat een vioolsolo een ander podium nodig heeft dan een popconcert hoeven wij u niet te vertellen. Precies hetzelfde geldt natuurlijk voor uw zakelijke evenement. Of u het publiek nu wilt raken in een intieme sfeer of wilt uitpakken met een grand finale na een inspirerend congres. De verschillende zalen van Flint sluiten naadloos aan bij uw wensen.

  En niet geheel onbelangrijk; door onze ruime ervaring transformeren wij elke ruimte naar de door u gewenste persoonlijke sfeer en stijl. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos in onze unieke Rabobank Theaterzaal en de multifunctionele AFASzaal. En vergeet vooral ook niet de sfeervolle  subruimtes.

  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Coninckstraat 60
  3811 WK Amersfoort
  Google Maps