Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Prodentfabriek: dé industriële evenementenlocatie in Amersfoort

  Oude Fabrieksstraat 20, Amersfoort
  Opslaan
  1000 personen

  Je bent op zoek naar een industriële evenementenlocatie? Welkom bij de Prodentfabriek in Amersfoort! De meest duurzame locatie voor je evenement, waarbij de originele staat van de productiehal zorgt voor een informele en industriële sfeer.

  Beurzen, congressen, workshops en presentaties zijn door de diversiteit aan ruimtes mogelijk van 40-1000 personen. Met volledige service op het gebied van catering, audio visuele middelen maken we van elk evenement een gegarandeerd succes.

  Het centrale park in het hart van de Nieuwe Stad is dé plek voor ontmoeting, ontspanning en evenementen. Het opladen van elektrische auto’s, gasloos bouwen en parkeeroplossingen zullen in dit groene stadshart centraal staan.

  Duurzaamheid

  De Prodentfabriek maakt al enkele jaren gebruik van een biomassaketel, zonnepanelen en zonneboilers. De biomassaketel is een vervanging voor de traditionele cv-ketel en voorziet door het gebruik van houtsnippers en restafval de Prodentfabriek van warmte. Door de ringleiding die is aangesloten op de biomassaketel worden ook de omliggende gebouwen voorzien van warmte.

  De Prodentfabriek is gevestigd in de Nieuwe Stad, de innovatieve microstad in het stadshart van Amersfoort. Dit is dé locatie waar betrokken ondernemers elkaar versterken en waar verschillende samenwerkingen ontstaan.

  Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

  De Prodentfabriek is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en ligt op 12 minuten lopen van station Amersfoort Centraal. Daarnaast is het per auto bereikbaar door de nabij gelegen snelwegen A1 en A28. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage. Parkeerkaarten zijn af te nemen á 6,50 voor 24 uur parkeren. Tevens zijn er diverse hotels gevestigd op loopafstand van De Prodentfabriek.

  Contact

  Ben je na het zien van deze bedrijfspresentatie benieuwd hoe wij jouw ideale evenement kunnen neerzetten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Oude Fabrieksstraat 20
  3812 NR Amersfoort
  Google Maps