Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

De Prodentfabriek: dé industriële evenementenlocatie in Amersfoort

Oude Fabrieksstraat 20, Amersfoort
1000 personen

Je bent op zoek naar een industriële evenementenlocatie? Welkom bij de Prodentfabriek in Amersfoort! De meest duurzame locatie voor je evenement, waarbij de originele staat van de productiehal zorgt voor een informele en industriële sfeer.

Beurzen, congressen, workshops en presentaties zijn door de diversiteit aan ruimtes mogelijk van 40-1000 personen. Met volledige service op het gebied van catering, audio visuele middelen maken we van elk evenement een gegarandeerd succes.

Het centrale park in het hart van de Nieuwe Stad is dé plek voor ontmoeting, ontspanning en evenementen. Het opladen van elektrische auto’s, gasloos bouwen en parkeeroplossingen zullen in dit groene stadshart centraal staan.

Duurzaamheid

De Prodentfabriek maakt al enkele jaren gebruik van een biomassaketel, zonnepanelen en zonneboilers. De biomassaketel is een vervanging voor de traditionele cv-ketel en voorziet door het gebruik van houtsnippers en restafval de Prodentfabriek van warmte. Door de ringleiding die is aangesloten op de biomassaketel worden ook de omliggende gebouwen voorzien van warmte.

De Prodentfabriek is gevestigd in de Nieuwe Stad, de innovatieve microstad in het stadshart van Amersfoort. Dit is dé locatie waar betrokken ondernemers elkaar versterken en waar verschillende samenwerkingen ontstaan.

Bereikbaarheid en parkeergelegenheid

De Prodentfabriek is gemakkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer en ligt op 12 minuten lopen van station Amersfoort Centraal. Daarnaast is het per auto bereikbaar door de nabij gelegen snelwegen A1 en A28. Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage. Parkeerkaarten zijn af te nemen á 6,50 voor 24 uur parkeren. Tevens zijn er diverse hotels gevestigd op loopafstand van De Prodentfabriek.

Contact

Ben je na het zien van deze bedrijfspresentatie benieuwd hoe wij jouw ideale evenement kunnen neerzetten? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 6 14487480

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Oude Fabrieksstraat 20
3812 NR Amersfoort
Google Maps