Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Kalverstal

  Dennenweg 6, Zuna
  Opslaan
  40 personen

  In 2019 hebben wij een nieuwe kalverstal gebouwd onder het label Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV). In deze stal hebben wij een skybox gerealiseerd van waaruit u zicht hebt op onze kalveren. Wat is er nu leuker dan uw verjaardag, jubileum of vergadering te houden in onze skybox.

  Particulier

  U huurt de ruimte, en u neemt zelf uw etenswaren mee. De keuken is compleet ingericht met servies en bestek. Een koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en koelkast zijn ook aanwezig. Eigen koffie of thee meenemen is niet toegestaan, onbeperkt koffie/thee bedraagt slechts € 1,50 p.p. Er is gratis wifi, een tv-scherm met internet en tv en enkele spellen voor de kinderen. Sinds 2022 is de skybox voorzien van AIRCO! Prijs per dagdeel € 80,00 (5 uur, elk uur extra € 7,50). Bij warm weer kunt u uiteraard gebruik maken van de buitenruimte onder onze zaal, er is ook ruimte genoeg voor een springkussen, snackwagen/foodtruck of barbecue (zelf meenemen). LET OP: zaalhuur ’s avonds is tot uiterlijk 24:00 uur en de zaal is enkel bereikbaar via een trap. De zaal dient schoon achtergelaten te worden. Geen vrijgezellen- en jeugdfeestjes.

  Vergaderingen / zakelijk

  Voor vergaderingen kunnen we eventueel een lunch verzorgen. Ook zorgen we ervoor dat er bij aanvang koffie klaarstaat in thermoskannen met eventueel koek, cake of krentenwegge. Er is een flipover, beamer met projectiescherm en tv-scherm aanwezig (let op: voor presentaties op het tv-scherm heeft u een apparaat nodig wat u kunt casten!). U hoeft de zaal bij vertrek niet op te ruimen. Kosten € 95,00 excl. BTW per dagdeel. Voor vergaderingen is een bezetting van maximaal 18 personen aan te raden.

  Wij draaien 2 rondes kalveren per jaar, dit betekent dat de stal 2x per jaar een paar dagen leeg staat. Het kan dus voorkomen dat u de zaal huurt, maar geen kalveren ziet staan. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

  Kenmerken

  Landelijk gelegen

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Dennenweg 6
  7466 PC Zuna
  Google Maps