Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  Lucky

  Morsweg 8e, Rijssen
  Opslaan
  2000 personen

  Met verschillende multifunctionele zalen, centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid, ruime gratis parkeergelegenheid en aanwezigheid van spetterende showelementen is Lucky The Feel Good Provider één van de meest unieke locaties voor onvergetelijke zakelijke en feestelijke evenementen in Nederland.

  Met meer dan 49 jaar ervaring weten wij als geen ander dat ieder evenement uniek is en een speciale behandeling verdient. Het organiseren van evenementen en het 'ontzorgen' van onze opdrachtgevers is onze passie. Met een oog voor detail en kwaliteit hoog in het vaandel is het onze missie om van ieder evenement een bijzondere en onvergetelijke beleving te maken.

  Niet alleen de gunstige ligging, goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid maken Lucky de perfecte locatie voor diverse evenementen, het is voornamelijk de bijzondere setting die Lucky écht een hotspot op eventgebied maakt. Met zes verschillende zalen maakt het niet uit of er 50 of 2000 gasten komen, Lucky is dé plek voor een spetterend feest. De imposante Fabriek vormt het middelpunt en biedteen decor voor spectaculaire (licht en laser) shows. Het ruime podium biedt plaats aan verrassend entertainment. De Dance Club mixt gezelligheid met een stijlvolle inrichting en geeft het begrip lounge een nieuwebetekenis. Het Grand Café heeft een stoer karakter en is dé locatie voor ongedwongen gezelligheid. Aangrenzend bevindt zich Luxx Food and Bar, het restaurant van Lucky. De 'eigen' inrichting biedt een gezellige sfeer voor een diner, borrel of receptie. Op de eerste verdieping is Luke's Bar te vinden, een schitterende zaal die flexibel in te delen is voorevenementen van uiteenlopende karakters. Tot slot heeft het Hollands Feestcafé de uitstraling van een echte Hollandse huiskamerkroeg, waar jong en oud samen feest vieren.

  • Zes multifunctionele zalen, met ieder een eigen karakter
  • Groots, maar toch ook intiem
  • Kwaliteit en beleving voorop
  • Grote diversiteit aan hedendaagse- en show faciliteiten
  • Spectaculaire licht- & geluidsshow
  • Bereikbaarheid, tien minuten met de auto vanaf de A1 en vijf minuten lopen vanaf het NS station Rijssen
  • Ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

  Kenmerken

  Restaurant
  Terras
  Vaste Catering
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Morsweg 8e
  7461 AG Rijssen
  Google Maps