Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Landgoederij

  Camminghalaan 30, Bunnik
  Opslaan
  850 personen

  De Landgoederij beschikt over vijf zalen (De Deel, De Hooiberg, De Brink, De Tapperij en De Voorkamer), twee grote (overdekte) terrassen, een kasteeltuin en een groot eigen parkeerterrein. Vanaf heden is het ook mogelijk om te trouwen, vergaderen of dineren in Kasteel Cammingha.

  Praten & Overleggen (Zakelijk)

  De Landgoederij is een inspirerende locatie gelegen op een prachtige, groene plek aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht). Met vijf verschillende ruimtes is de locatie perfect geschikt voor uw succesvolle vergadering, brainstorm, congres, meeting en overige zakelijke bijeenkomsten in de regio Utrecht.

  Door de grote en kleine zalen, diverse buitenmogelijkheden, groene omgeving en aanwezige faciliteiten is De Landgoederij een unieke locatie voor al uw zakelijke evenementen. De ligging vlakbij Utrecht, de uitstekende bereikbaarheid en de ruime parkeergelegenheid maken het een ideale ontmoetingsplaats voor bedrijven uit heel Nederland. De tuin, de mooie terrassen, het uitzicht op het kasteel en de sfeervolle ambiance van De Landgoederij maken de locatie bijzonder voor u en uw gasten.

  Trouwen & Beloven

  Op onze romantische trouwlocatie gelegen op een prachtige, groene locatie aan de rivier de Kromme Rijn in Bunnik (Utrecht) staan jullie wensen centraal. Van ceremonie tot receptie, van culinair diner tot spetterend feest, een onvergetelijke dag vier je bij De Landgoederij!

  De Landgoederij ademt romantiek. Het prachtige Kasteel Cammingha, de mooie groene tuinen, de ligging aan het water en de sfeervolle ambiance van de oude boerderij maken het een unieke en bijzondere trouwlocatie in Utrecht. Wij kunnen uw gasten ontvangen op het terras terwijl u een geweldige entree maakt vanaf het water.

  Na een mooie ceremonie in Kasteel Cammingha, en een feestelijke receptie in de tuin, kunt u dineren op het terras of in een van onze zalen om vervolgens de avond af te sluiten met een onvergetelijk feest in De Deel.

  Of het nu gaat om een groot zakelijk event, een sit down diner of een bruiloft, uw en onze gasten gaan altijd gelukkig en tevreden naar huis.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Landelijk gelegen
  Terras
  Tuin
  Vaste Catering
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Camminghalaan 30
  3981 GH Bunnik
  Google Maps