Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Woonindustrie

  Symfonielaan 1, Nieuwegein
  Opslaan
  1000 personen

  De Woonindustrie ligt centraal in Nederland en heeft een royaal atrium (1.400m2) met glazen dak waarbij tot 750 gasten zittend plenair ontvangen kunnen worden. Het daglicht in deze ruimte geeft een unieke extra dimensie, zeker als de zon schijnt! Tevens zijn er 10 subzalen, variërend in grootte van 40 - 200 personen. Wij verhuren de locatie exclusief voor grote evenementen. Hierdoor krijg jij als opdrachtgever alle aandacht en kunnen wij ons focussen om jouw evenement tot een succes te maken.

  Als inspirerende, zakelijke eventlocatie denkt De Woonindustrie Events mee met jou als opdrachtgever én adviseert over de beste toepassing van haar locatie. Zodat elk event, in co creatie een eigen signatuur krijgt met de look & feel van De Woonindustrie. Vertrouwd en inspirerend. Waardevol en comfortabel. Verzorgd en ontzorgend. Altijd met een personal touch en altijd met die stap extra.

  Wil jij sfeer, inspiratie én eventspecialist onder een dak? Dan is De Woonindustrie Events dé plek voor jouw event. Zij haalt meer uit iedere ontmoeting. De backdrop van de Woonindustrie creëert een bijzondere plek die events voorziet van een unieke sfeer en een ander perspectief op beleving.

  Kom het zelf ervaren!

  Neem contact op met Fabienne Stuart via 06-51128783 of mail naar fabienne@dewoonindustrie.nl voor een afspraak.

  De Woonindustrie Events ‘Thuis in iedere ontmoeting’

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Symfonielaan 1
  3438 EW Nieuwegein
  Google Maps