Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  De Woonindustrie

  Symfonielaan 1, Nieuwegein
  Opslaan
  1500 personen

  De Woonindustrie hét interieurcentrum van Nederland. Catering Lokaal biedt je nu de mogelijkheid om in deze unieke locatie een evenement te organiseren. De meest inspirerende evenementenlocatie van midden Nederland!

  De Woonindustrie in Nieuwegein is een van de meest centrale eventlocaties van Nederland. Events waar je je thuis voelt in de grootste woonkamer van Nederland! Deze bijzondere en sfeervolle eventlocatie is door de goede bereikbaarheid, inspirerende omgeving en vele mogelijkheden de ideale locatie voor jouw volgende event!

  De Woonindustrie ligt centraal in Nederland en heeft een royaal atrium (1.400m2) met glazen dak. Het daglicht in deze ruimte geeft een unieke extra dimensie. Tevens zijn er minimaal 10 break-outrooms, van 15 - 200 personen. Van functionele ruimtes tot huiselijke sferen.

  Catering Lokaal is de uitvinder van catering 2.0 en tevens de vaste partner van De Woonindustrie. Vernieuwende catering waar passie en ambacht van afstraalt, dat is waar Catering Lokaal voor staat. Ze werken puur en alleen samen met lokale ondernemers en verrassen zo hun gasten met mooie producten en een bijzondere beleving. Daarnaast wordt hierdoor de lokale economie gesteund. Dit innovatieve cateringconcept in combinatie met de bijzondere entourage maakt De Woonindustrie tot een one-of-a-kind evenementenlocatie.

  Bij De Woonindustrie geldt niet voor niets: Events waar je je thuis voelt! Wat maakt De Woonindustrie tot zo’n originele evenementenlocatie:

  • Centraal gelegen in Nederland
  • Vlakbij diverse snelwegen (A2, A12, A27)
  • 1.200 gratis parkeeerplaatsen
  • Tram vanuit Utrecht Centraal stopt 6 keer per uur voor de deur Plenaire zaal van 1.400 m2 met glazen dak, geschikt voor 100 - 1500 personen
  • Minimaal 10 subzalen van 15 tot 200 personen
  • Sfeervolle ruimtes, heeft geen extra decoratie en aankleding nodig
  • Lokaal en innovatief cateringconcept
  • Locatie uit te breiden voor meer gasten via een interne verbinding met de Beursfabriek (13.000 m2)

  Geinspireerd door alle foto's en mogelijkheden? Neem dan contact op met Fabienne telefonisch of via de e-mail voor een afspraak. De koffie staat klaar!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 85 273 7900

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Symfonielaan 1
  3438 EW Nieuwegein
  Google Maps