Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  MeetingDistrict

  Blokhoeve 2a, Nieuwegein
  Opslaan
  1200 personen

  Bent u op zoek naar een mooie feestzaal om iets te vieren? MeetingDistrict is de perfecte feestlocatie voor uw feest, bruiloft, receptie, jubileum of verjaardag! Wij beschikken over meerdere zalen waardoor wij geschikt zijn voor kleine intieme feesten tot grote partijen tot 1.200 personen.

  Wij geven graag samen met u invulling aan deze mooie dag en zorgen voor fantastische herinneringen. Door de flexibele opzet van de zalen kan er, afgestemd op het aantal gasten, precies de juiste formaat zaal ingezet worden voor kleine of grote groepen. Afhankelijk van uw wensen, de grootte en aard van het feest, bieden wij voor u een bijpassende zaal. Daarnaast beschikt MeetingDistrict over een groot buitenterrein dat geheel naar eigen invulling ingericht kan worden.

  Zo kan het buitenterrein gebruikt worden voor een gezellige barbecue, een sportieve middag of voor de trouwceremonie. Het is namelijk mogelijk om naast uw bruiloftsfeest of receptie, ook de trouwceremonie bij MeetingDistrict plaats te laten vinden.

  MeetingDistrict is ook uitermate geschikt als multiculturele trouwlocatie. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van Marokkaanse, Turkse en Hindoe bruiloften. Zo is het bij ons eenvoudig om de mannen en vrouwen te scheiden tijdens het trouwfeest, en beschikken wij over diverse mogelijkheden om trouwrituelen tijdens het feest plaats te laten vinden. Mocht u vragen hebben over zaalverhuur, neem dan gerust contact met ons op.

  Wij geven u graag advies!

  Kenmerken

  Eigen catering
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Blokhoeve 2a
  3438 LC Nieuwegein
  Google Maps