Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Theater en Kunstencentrum De Kom

  Stadsplein 6, Nieuwegein
  Opslaan
  850 personen

  DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein is een ware eyecatcher.   Het opvallende, moderne gebouw in het midden van het land biedt eindeloze mogelijkheden voor het organiseren van zakelijke evenementen. Vergaderingen, trainingen, congressen, personeelsfeesten en productpresentaties: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bij DE KOM maakt u van uw evenement iets bijzonders in een setting met culturele allure.

  Als u voor DE KOM kiest, profiteert u van wat het theater en kunstencentrum te bieden hebben: licht, geluid en een prachtig podium, sfeervolle ruimtes, inspirerende workshops en uitgebreide culinaire mogelijkheden. Uw wens vormt het uitgangspunt voor een aanbod op maat. DE KOM beschikt over twee theaterzalen en diverse kleinere ruimten.

  Deze kunnen afzonderlijk, gecombineerd of als subruimte gehuurd worden. De theaterzalen lenen zich uitstekend voor het ontvangen van grote groepen, zoals bij plenaire bijeenkomsten. En een studio in het kunstencentrum is bijvoorbeeld een inspirerende plek voor een brainstormsessie. Voor aanvang, in pauzes en na afloop van evenementen kunt u uw gasten ontvangen in de lichte en sfeervolle publieksfoyers of artiestenfoyer voor een drankje, lunch of diner.  

  Ligging en Bereikbaarheid

  DE KOM is erg centraal gelegen in het hart van de stad, de provincie en het land. De A2, A12 en A27, er is volop parkeergelegenheid direct naast DE KOM en de parkeertarieven zijn zeer gunstig. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om DE KOM gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken; de sneltram rijdt binnen 20 minuten van Utrecht Centraal naar Nieuwegein Stadscentrum.  

  Unieke Uitstraling

  De gevels van het gebouw zijn rondom voorzien van gekleurde ledverlichting. Het is mogelijk de kleuren aan te passen aan uw huisstijl of het thema van het evenement. Zo geeft u uw evenement letterlijk een unieke uitstraling.  

  Contact

  Uw wensen voor de invulling van een evenement vormen het uitgangspunt voor een aanbod op maat. Voor meer informatie, tarieven of de brochure 'KOM in Zaken' kunt u contact opnemen met Dennis van Varik telefonisch of stuur een e-mail.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stadsplein 6
  3431 LZ Nieuwegein
  Google Maps