Dierenparken · Feestlocatie & trouwlocatie

DierenPark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224, Amersfoort
10000 personen

Op zoek naar de juiste locatie voor een bijeenkomst, vergadering of bedrijfsfeest?

Zoekt u naar een plek om uw klanten een commercieel aanbod te presenteren en wilt u ze daarnaast ook nog een leuke dag aanbieden? Of wilt u vergaderen op een motiverende en unieke plek? Dat kan in DierenPark Amersfoort.

Het lanceren van een nieuw product of merk vraagt natuurlijk om de juiste locatie. De klanten moeten zich aangesproken voelen en ernaar uitzien hierbij aanwezig te zijn. Ook bij een overleg is het belangrijk dat de aanwezigen geïnspireerd worden. Dat kan versterkt worden door eens te vergaderen op een plek die anders is dan anders. Zou het niet prettig zijn uw begroting te bespreken en afwisselend te ontspannen tussen de dieren in DierenPark Amersfoort?

De centrale ligging van het park maakt het extra aantrekkelijk, omdat het park goed bereikbaar is met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wij helpen u graag uw team te verfrissen door iedereen de mogelijkheid te geven tot rust te komen en elkaar beter te leren kennen. Neem deel aan het Soort zoekt Soort-programma van DierenPark Amersfoort en ontdek of uw team bestaat uit olifanten, bavianen of hyena’s. Natuurlijk biedt het DierenPark ook verschillende maaltijden naar keuze aan.

U heeft vast allerlei wensen waar de locatie en de dag aan moeten voldoen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Restaurant
Terras
Tuin
Vaste Catering
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 33 422 7162

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Barchman Wuytierslaan 224
3819 AC Amersfoort
Google Maps
Website