Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Docks

Vredeweg 46, Zaandam
600 personen

Docks 1 en 2: twee stoere en multifunctionele evenementenschepen.Stoere events75 tot 600 personenGroots en ruimeschepenModern ingerichtGigantisch buitendekVolledig ingericht incl. licht- en geluidsapparatuurInzetbaarheid: heel Nederland en België

DOCKS 1 is een bijzonder ruim en breed schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 75 tot 600 personen.

DOCKS 2 is een stijlvol schip met één grote, twee kleinere zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 75 tot 600 personen.

Multifunctionele schepen en zelf in te richtenHet stoere schip is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zitten in de huurprijs inbegrepen! De zalen zijn qua indeling en inrichting compleet naar eigen wens aan te passen.

Ideale evenementenlocatieDe stoere verschijning met flexibele indeling maakt DOCKS de ideale evenementenlocatie voor congressen, seminars, masterclasses, beurzen, vergaderingen, diners, brandevents en (bedrijfs-)feesten. Bijkomend voordeel is dat het schip inzetbaar is door heel Nederland en België, mits er water is natuurlijk. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Contact

Het team van rederij DOCKS staat 7 dagen per week paraat om van gedachte te wisselen over het ideale evenement. Van 09:00 tot 23:00 uur kan je contact met ons opnemen voor het inwinnen van algemene informatie, het aanvragen van offertes en het maken van een bezichtigingafspraak.

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Terras
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 85 130 2256

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Vredeweg 46
1505 HH Zaandam
Google Maps