Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Docks

  Vredeweg 46, Zaandam
  Opslaan
  600 personen

  Docks 1 en 2: twee stoere en multifunctionele evenementenschepen.

  • Stoere events 75 tot 600 personen
  • Groots en ruimeschepen
  • Modern ingericht
  • Gigantisch buitendek
  • Volledig ingericht incl. licht- en geluidsapparatuur
  • Inzetbaarheid: heel Nederland en België

    DOCKS 1 is een bijzonder ruim en breed schip met twee modern ingerichte zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 75 tot 600 personen.

  DOCKS 2 is een stijlvol schip met één grote, twee kleinere zalen en een gigantisch buitendek. Met een totale vloeroppervlakte van maar liefst 900 m² biedt deze unieke locatie plaats aan evenementen voor groepen van 75 tot 600 personen.

  Multifunctionele schepen en zelf in te richten

  Het stoere schip is voorzien van diverse barfaciliteiten, loungemeubilair en een zeer complete audiovisuele installatie. Deze basisfaciliteiten zitten in de huurprijs inbegrepen! De zalen zijn qua indeling en inrichting compleet naar eigen wens aan te passen.  

  Ideale evenementenlocatie

  De stoere verschijning met flexibele indeling maakt DOCKS de ideale evenementenlocatie voor congressen, seminars, masterclasses, beurzen, vergaderingen, diners, brandevents en (bedrijfs-)feesten. Bijkomend voordeel is dat het schip inzetbaar is door heel Nederland en België, mits er water is natuurlijk. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs!  

  Contact

  Het team van rederij DOCKS staat 7 dagen per week paraat om van gedachte te wisselen over het ideale evenement. Van 09:00 tot 23:00 uur kan je contact met ons opnemen voor het inwinnen van algemene informatie, het aanvragen van offertes en het maken van een bezichtigingafspraak.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Vredeweg 46
  1505 HH Zaandam
  Google Maps