Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Taets Art and Event Park

  Hemkade 18, Amsterdam
  Opslaan
  10000 personen

  Taets Art and Event Park Amsterdam is een wonderlijk mooi rijksmonument aan het Noordzeekanaal en biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder (zakelijk) evenement.

  Taets Art and Event Park is één van de meest unieke evenementenlocaties van metropoolregio Amsterdam. Taets bevindt zich op het historische Hembrugterrein, deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘de stelling van Amsterdam’ en één van de meest prominente culturele plekken van de stad.

  Deze indrukwekkende locatie biedt zowel neoclassicistische gebouwen aan het water, als ongepolijst rauw industrieel erfgoed en ontspannen groene zones. Met state-of-the-art faciliteiten, ons on-site team, en exclusieve catering voor al uw evenementen, is Taets de optimale locatie voor uw volgende congres, productpresentatie, beurs, receptie, meeting, en meer. We faciliteren zowel voor kleine groepen van 10 bezoekers, als voor congressen, beurzen of festivals tot 10.000 bezoekers.

  Door de diversiteit aan architectuur en de bijzondere ligging bieden we de perfecte omgeving voor ieder denkbaar evenement; een intieme receptie in het klassieke officiers- kwartier aan het Noordzeekanaal, of een internationale handelsbeurs in de grote Hal 1, film- en televisie opnames in de rauwe Project. Fabriek, of een meeting in het levendige YadaYada, een congres in het chique Pand 43, of een zakelijk festival of publieksbeurs over het hele 25.000 m2 terrein. De locatie heeft een multifunctioneel buitenterrein, en is geheel in eigen stijl te branden. We maken graag alles voor u mogelijk.

  Taets ligt aan het Amsterdam Noordzeekanaal, is makkelijk te bereiken per auto, biedt ruim gratis parkeergelegenheid, ligt slechts 10 minuten per fiets of bus van Station Zaandam, 25 minuten per taxi vanaf Schiphol, en een tocht met de pont verwijderd van Amsterdam Centraal Station.

  Het Hembrugterrein is de nieuwe culturele hotspot van Amsterdam. Dit voormalige wapen en munitieterrein van Defensie en deel van het Unesco Wereld Erfgoed ‘De stelling van Amsterdam’ is uitgegroeid tot een broedplaats voor creatieve ondernemers, culturele initiatieven en levendige horeca. Een inspirerende omgeving aan het Amsterdam Noordzeekanaal waar historisch erfgoed verspreid ligt over een uniek groen en industrieel Hollands landschap.

  Neem contact met ons op of kom langs op een locatie bezoek om het zelf te ervaren.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Hemkade 18
  1506 PR Amsterdam
  Google Maps