Dierenparken · Feestlocatie & trouwlocatie

  Dolfinarium

  Strandboulevard Oost 1, Harderwijk
  Opslaan
  5000 personen

  Het Dolfinarium is méér dan alleen het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Het is ook dé beste locatie in Nederland voor een spetterend evenement! Gezelschappen van 25 tot maximaal 5.000 personen worden gastvrij op het park ontvangen.

  De centrale ligging van het Dolfinarium en de maar liefst 9 verschillende zalen staan garant voor een spetterend evenement!

  Uniek aan het Dolfinarium is natuurlijk DolfijndoMijn: Europa's grootste dolfijnentheater. Hier zijn de Sterren van de zee de hoofdrolspelers van een wervelende show voor een knallende opening, verfrissende onderbreking of fantastische afsluiting van jouw evenement. Tevens is het park exclusief af te huren voor een groots evenement.

  De doelstelling van jouw zakelijke of privé bijeenkomst staat binnen het Dolfinarium altijd centraal. De centrale ligging van het Dolfinarium en de maar liefst 9 verschillende zalen staan garant voor een spetterend evenement! Wat dacht je van een verfrissende borrel achter de 60 meter lange glaswand in het Odiezee Café waar je de Sterren van de zee bijna kunt aanraken.

  Of een spectaculaire opening van de avond in het 3D Filmtheater met maar liefst 550 bewegende stoelen gevolgd door een verrassende buffetpresentatie in De Dageraad en een knallend feest in De Avond-Uur!

  Tevens is het park exclusief af te huren voor een groots evenement.

  Hutten Exclusieve Catering is de trotse huiscateraar van het Dolfinarium en behoort tot de top-5 cateraars van Nederland. Hutten Exclusieve Catering is totaalorganisator van feesten en evenementen. Van spraakmakende culinaire invullingen tot op maat gesneden inrichting en van decorbouw tot een doordacht entertainment programma.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Strandboulevard Oost 1
  3841 AB Harderwijk
  Google Maps