Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Evoluon

  Noord Brabantlaan 1a, Eindhoven
  Opslaan
  2500 personen

  Evoluon Eindhoven is trots icoon van design & technologiestad Eindhoven en dé vergader & congreslocatie van de innovatieve Brainport regio. Het icoon van design- en technologiestad Eindhoven is vernieuwd! U heeft nu nog meer mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomst: De vergaderzalen zijn opgefrist, het restaurant is gemoderniseerd en open voor iedereen, en bovendien zijn er onder de vlag van Kora nu werkplekken en kantoorruimtes.

  Deze combinatie van werken & evenementen zorgt voor een bruisende omgeving: Elke dag zijn weer andere ondernemers en organisaties te gast voor een goed verzorgde lunchafspraak, bijzonder congres of gewoon een kop koffie. Daarmee is het Evoluon een geweldige locatie voor uw evenement, training of bijeenkomst. 

  Wij zijn open. Komt u langs?

  Evoluon: De congres- en evenementenlocatie van Eindhoven Deze monumentale en tegelijk hypermoderne locatie is geschikt voor zowel congressen, vergaderingen, professionele beurzen als feestelijke evenementen. Dankzij de imposante koepel, het ruime auditorium, het uitgebreide vergadercentrum & moderne restaurant is het Evoluon als complete congreslocatie uniek in zijn soort. In het luxe auditorium ontvangt u 440 personen, in de ruime koepel zelfs tot 1200 personen plenair! Gebruik de Ringen voor een grote presentatie of zet juist elke ring in voor een ander doel: ontvangst, workshops, diner, presentatie of gala. Beproefd concept: start met een kickoff in het Auditorium of ontvangst in ons restaurant, voordat uw gasten naar de vergaderzalen gaan voor subsessies en workshops. 

  Evoluon: Flexibel & gemakkelijk vergaderen in Eindhoven Van vergaderingen tot workshops, voor iedere bijeenkomst biedt Evoluon een verrassende ruimte. U heeft de keuze uit een 16-tal vergaderzalen (tot 250 personen) en een comfortabel auditorium (440 zitplaatsen). Jaarlijks vinden honderden congressen, symposia en meetings hun weg naar deze indrukwekkende locatie.

  Al onze arrangementen zijn vanzelfsprekend inclusief gratis Wifi, flipover met stiften enzovoort. Speciale wensen, zoals diner of afsluitende borrel in ons restaurant met uitzicht op de koepel? Vertel het ons en onze gastvrouw maakt het waar. 

  Praktische voordelen

  • Gratis WiFi
  • 500 parkeerplaatsen op eigen terrein
  • Uitstekende bereikbaarheid door ligging aan snelweg A2, op nog geen tien minuten van Eindhoven Airport en Station Eindhoven & HOV-bushalte voor de deur
  • Ruimtes in alle maten, voor alle type bijeenkomsten en flexibel te combineren.
  • Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht
  • Hoogstaande en duurzame catering door Hutten

   

  Contact

  Heeft u een vraag? Voor het reserveren van vergaderzalen of het organiseren van een congres, beurs of ander evenement. Neemt u dan telefonisch contact met ons op of gebruik het informatieformulier en we nemen binnen een werkdag contact met u op voor een vrijblijvende offerte. 

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Noord Brabantlaan 1a
  5652 LA Eindhoven
  Google Maps