Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Microlab

  Kastanjelaan 400, Eindhoven
  Opslaan
  150 personen

  In het hart van bruisend stadsdeel Strijp-S in Eindhoven ligt Microlab. Een inspirerende en veelzijdige locatie met een vibe die je event net even anders maakt. Microlab is een coworking space voor makers. Ruim 190 bedrijven en hun 700 medewerkers delen hier niet alleen kennis en ervaring, maar ook hout-, metaal- en keramiekwerkplaatsen, een waanzinigge skybar, een playground met onder andere air hockey en tafeltennis, 15 meeting rooms, een multifunctionele conferentiezaal en diverse barren.

  Op elke verdieping stap je weer in een andere wereld. Een wereld waar dagelijks members bezig zijn met maken, innoveren en vernieuwen. Als gast van Microlab ben je ‘member for a day’. Je ervaart de vibe die onze members creëren in een broeinest van creativiteit. Jouw vergaderruimte ligt midden in het hart van de bedrijvigheid. Als member for a day heb je deze dag volledige toegang tot alles wat Microlab te bieden heeft.

  Tijdens je bijeenkomst in Microlab ben je ‘member for a day’. Dat houd in dat we de deuren van Microlab voor je openen en laten zien waar onze members dagelijks met passie aan werken. ‘Life’s too short to do things you are not passionate about’. Alle faciliteiten die zij dagelijks gebruiken zijn deze dag ook voor onze day members beschikbaar. ‘We can all achieve more if we share resources and knowledge’.

  Bij ons geen kannen koffie en eigen gereserveerde hoekjes. ‘it’s inspiring to learn from other people’s, succes and mistakes, but blindly copying their methods is stupid’. Koffie en thee pak je dus gewoon in een van de community spaces in het pand. Borrelen doe je in de Skybar en tafeltenniscompetities organiseer je op de playground. We zijn geen standaard congreslocatie. Hoe saai zou dat zijn! In Microlab voel je de vibe van ondernemerschap, creativiteit en innovatie. We proberen je tijdens jullie bijeenkomst zoveel mogelijk deze vibe mee te laten krijgen. Sta ervoor open en doe mee! Iedereen vertelt graag met passie waar hij / zij aan werkt en iedereen is oprecht geïnteresseerd in jullie verhaal. ‘Coworking is fucking awesome’. 

   Je bent altijd van harte welkom voor een rondleiding om persoonlijk de sfeer te proeven!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Kastanjelaan 400
  5616 LZ Eindhoven
  Google Maps