Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  GeoFort

  Nieuwe Steeg 74, Herwijnen
  Opslaan
  225 personen

  Geofort in Herwijnen, daar waar Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant samenkomen, vindt u het prachtige historische forteiland GeoFort.

  Het historische forteiland is goed bereikbaar via de A2, A15 en A27. Het fortterein biedt veel mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten. Van vergaderingen tot bedrijfsfeest en van klantendag tot congres. Het unieke, monumentale forteiland biedt volop ruimte om van uw bijeenkomst een grensverleggend succes te maken!

  GeoFort biedt u de keuze uit een ruime en moderne TerraNova zaal, een auditorium en vijf comfortabele zalen. Elk met een eigen karakter, geschikt voor 5 tot 225 personen. U kunt uw bijeenkomst dus centraal beginnen en vervolgens in kleinere groepen voortzetten. Meer ruimte nodig? Dan zijn ook de sfeervolle overdekte kazernestraat, het ruime terras en zelfs het gehele eiland voor u beschikbaar.

  Deze flexibiliteit vindt u ook terug in onze catering. Voor elke situatie bieden wij een passende aanbod. Een lunch, borrel, diner of barbecue worden smaakvol bereid met eerlijke streekproducten. Speciale wensen? Wij vernemen ze graag om zo een grensverleggend arrangement op maat te maken.

  Heeft u nog vragen, wilt u een rondleiding of vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul het informatieformulier in, mail of bel met onze medewerkers.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nieuwe Steeg 74
  4171 KG Herwijnen
  Google Maps