Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    GeoFort

    Nieuwe Steeg 74, Herwijnen
    Opslaan
    225 personen

    Geofort in Herwijnen, daar waar Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Brabant samenkomen, vindt u het prachtige historische forteiland GeoFort.

    Het historische forteiland is goed bereikbaar via de A2, A15 en A27. Het fortterein biedt veel mogelijkheden voor uw zakelijke bijeenkomsten. Van vergaderingen tot bedrijfsfeest en van klantendag tot congres. Het unieke, monumentale forteiland biedt volop ruimte om van uw bijeenkomst een grensverleggend succes te maken!

    GeoFort biedt u de keuze uit een ruime en moderne TerraNova zaal, een auditorium en vijf comfortabele zalen. Elk met een eigen karakter, geschikt voor 5 tot 225 personen. U kunt uw bijeenkomst dus centraal beginnen en vervolgens in kleinere groepen voortzetten. Meer ruimte nodig? Dan zijn ook de sfeervolle overdekte kazernestraat, het ruime terras en zelfs het gehele eiland voor u beschikbaar.

    Deze flexibiliteit vindt u ook terug in onze catering. Voor elke situatie bieden wij een passende aanbod. Een lunch, borrel, diner of barbecue worden smaakvol bereid met eerlijke streekproducten. Speciale wensen? Wij vernemen ze graag om zo een grensverleggend arrangement op maat te maken.

    Heeft u nog vragen, wilt u een rondleiding of vrijblijvend een offerte ontvangen? Vul het informatieformulier in, mail of bel met onze medewerkers.

    Kenmerken

    In-/outdoor activiteiten
    Terras
    Nabij snelweg

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    Nieuwe Steeg 74
    4171 KG Herwijnen
    Google Maps