Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

't Klooster 5, Beesd
450 personen

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd vormt een unieke ambiance voor uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst. Op zoek naar een inspirerende locatie voor een evenement, congres, productpresentatie of vergadering nabij Utrecht, Geldermalsen, Tiel en Den Bosch? Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is centraal gelegen in Midden-Nederland op 5 minuten van de A2 en A15. Dit historische, landelijk gelegen landgoed is een unieke locatie voor een uitstekend georganiseerde zakelijke bijeenkomst. 

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een oud familielandgoed in het Gelderse Beesd. Dit 900 hectare grote landgoed ligt op 40 minuten rijafstand van de Randstad en maar 20 minuten ten zuiden van Utrecht. Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt heeft meerdere unieke en historische locaties voor uw evenement, variërend van kleinere vergaderruimtes tot grote ruimtes voor presentaties, congressen of feesten. Een groene oase op steenworpafstand van de A2, met een ruime eigen gratis parkeergelegenheid. BuitenlocatieNaast de diversiteit aan historische locaties op het landgoed, beschikken wij ook over een buitenlocatie waar u uw evenementen kunt organiseren tussen de hoogstam appelbomen.

Evenement of bedrijfsfeest

Een geslaagd bedrijfsfeest houdt u in de Hooge Schuur, vanwege de grote, sfeervolle ruimte en de openslaande deuren naar een groot terras, middenin het bos. Maar ook op het buitenterrein is er voldoende plaats voor grote culinaire evenementen, relatiedagen, beurzen en bedrijfsdagen.Meerdere trainingslocatiesTrainingen en kleinere zakelijke bijeenkomsten worden meestal gehouden in de Jachtkamer of het Koetshuis. Dit zijn knusse, sfeervolle ruimtes die veel rust en sfeer ademen. Overnachten en trainen met een groep tot 12 personen kan heel goed in Bed & Breakfast de Neust. VergaderingVergaderen op het landgoed doen bedrijven graag in het Koetshuis, de Jachtkamer en de Nieuwe Refter. Wij beschikken over goede audio visuele middelen en maken een opstelling geheel naar uw wensen.

Foodfestival

Op ons sfeervolle terras landgoed wordt een echte festivalsfeer gecreëerd. Picknicktafels, prikkabels en diverse kleuren lampionnen mogen zeker niet ontbreken. Onze eigen hippe foodtrucks maken de sfeer compleet. In overleg bepalen we samen wat wij uw gasten zullen presenteren. Dit kan een heerlijke bun met pulled pork zijn, een pizza uit houtgestookte oven of heerlijke frisse smoothies. Zoekt u een unieke en originele setting met een onvergetelijke sfeer, dan is het Food Festival uitermate geschikt voor u en uw gasten.

Culinaire mogelijkheden

Omdat wij over een eigen catering organisatie beschikken zijn wij zeer flexibel bij de invulling van uw cateringwensen. Wij vullen het menu graag samen met u in. Als uitgangspunt voor onze gerechten gebruiken wij zo veel mogelijk de biologische producten van het landgoed en producten uit de streek.

Welke locatie is geschikt voor u?

Onze locaties zijn allen gesitueerd in het hart van het landgoed, vlakbij het 18e eeuwse Huis Mariënwaerdt. Afhankelijk van de grootte en de aard van uw bijeenkomst bepalen wij graag samen met u welke locaties u het beste passen.

Kenmerken

Tuin
In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 345 687 010

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

't Klooster 5
4153 RR Beesd
Google Maps