Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    GIA Trade and Exhibition Centre

    De Werf 11, Den Haag
    Opslaan
    5000 personen

    GIA Trade & Exhibition Centre nieuw in Den Haag maakt van uw zakelijk evenement een onvergetelijke ervaring.

    Vakbeurzen voor een paar duizend bezoekers of een congres voor honderd deelnemers: niets is ondenkbaar of onmogelijk. Zolang uw activiteit maar een succes wordt. In totaal biedt deze locatie in Den Haag ruimte aan ongeveer 5.000 bezoekers.

    Op onze locatie wisselen royale hallen en intieme zalen elkaar af. Alle ruimtes zijn multifunctioneel en naar individuele behoefte in te delen en het klimaatsysteem zorgt voor elke gewenste temperatuur. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en er zijn twee grote sanitaire ruimten, diverse kleinere toiletgroepen en twee gehandicaptentoiletten.

    De diversiteit van de hallen en zalen maakt GIA Trade & Exhibition Centre uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Niets ligt vast, dus alles is mogelijk. De multifunctionele ruimtes zijn voorzien van de modernste technieken en prestatiemogelijkheden. Alle ingrediënten zijn in huis om van uw zakelijk evenement een succes te maken.

    Bij GIA Trade & Exhibition Centre kunt u terecht voor:

    Vergaderen op een interessante veelzijdige locatie. Congressen en seminars die een blijvende hoogwaardige indruk achter laten. Vakbeurzen waarbij alle facetten uitstekend geregeld zijn. Exposities en productpresentaties die uw klanten versteld doen staan. Voor een perfecte bijeenkomst kunt u uw eigen vertrouwde leveranciers inzetten, maar u kunt ook een van onze professionele partners inschakelen op het gebied van schoonmaak, catering, verhuur, transport, beveiliging en personeel.

    GIA Trade & Exhibition Centre ligt op een centrale locatie in Den Haag. Het Vredespaleis, het Internationaal Gerechtshof en het politieke centrum bevinden zich slechts op een steenworp afstand. Den Haag heeft internationaal aanzien en is zakelijk aantrekkelijk, maar ook toeristisch en cultureel heeft deze stad aan zee veel te bieden.

    GIA Trade & Exhibition Centre is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram 4 in de richting van De Uithof stopt bijna voor de deur. Stap uit bij halte Beresteinlaan/Meppelweg en loop langs het ROC Mondriaan naar de ingang van de locatiehal. Op aanvraag kunnen er ook pendelbussen worden ingezet. Uw voordelen samengevat op een rijtje:

    • Uitstekende ligging en bereikbaarheid
    • Tramhalte op loopafstand
    • Beurshallen, ruim 9.000 m² beursvloer
    • modernste technieken en presentatiemogelijkheden
    • Standaard veel faciliteiten inbegrepen
    • Vrijheid van leveranciers

    Voor meer informatie over de mogelijkheden van onze locatie. Wil ik u vragen het informatieformulier in te vullen en wij nemen dan spoedig contact met u op.

    Kenmerken

    In-/outdoor activiteiten
    Invalidentoegankelijk
    Bereikbaar per openbaar vervoer
    Nabij snelweg
    Nabij luchthaven

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    De Werf 11
    2544 EH Den Haag
    Google Maps