Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  LOF Catering & Evenementen

  Meester P. Droogleever Fortuynweg 22, Den Haag
  Opslaan
  3.500 personen

  Goed georganiseerd, Creatief & culinair, Beleving creëren

  Een succesvol evenement inspireert, activeert en stimuleert. Het is een effectief middel om uw boodschap over te brengen op uw doelgroep. Wij denken graag creatief met u mee bij het vormgeven van uw event.

  LOF Catering & Evenementen is een zeer ervaren sparringpartner in het organiseren van doelgerichte evenementen. Ons expertise op eten en drinken vertalen wij samen met ons gastvrijheidsmodel en de creativiteit van inrichting, decor, styling, locaties en entertainment naar een uitgebalanceerd evenementenconcept.

  Wij verzorgen graag uw evenement vanaf het begin tot het eind, waarin wij graag in de wensen en behoefte voorzien. Wij denken waar mogelijk creatief mee om zo te komen tot een optimale invulling van uw evenement.

  Onze zalen, de ontvangstruimten en de verschillende vergader- en presentatieruimtes bieden het bedrijfsleven ongekende mogelijkheden. Binnen Sportcampus Zuiderpark kunnen zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen, cursussen, workshops, trainingen, workshops en of bedrijfsfeesten worden georganiseerd van 2 tot 3.500 personen. Kortom, er zijn een groot aantal ruimtes beschikbaar met diverse capaciteiten en met diverse sferen. Of u nu een moderne uitstraling, een lounge sfeer, een sportieve of een neutrale uitstraling nastreeft: alles is mogelijk!

  Binnen de Sportcampus is Lof Catering & Evenementen de exclusief cateringpartner. Ervaar de dynamiek van Sportcampus Zuiderpark en kijk samen met ons naar het groot scala aan mogelijkheden!

  Ons team van ervaren vakmensen staat voor u klaar om van uw evenement een daverend succes te maken.

  Wij kunnen niet garanderen wanneer u een boeking aanvraagt of onze zalen beschikbaar zijn.

  Kenmerken

  Vaste Catering
  Gelegen in het stadscentrum
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
  2533 SR Den Haag
  Google Maps