Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Grand Hotel Amrâth Amsterdam

  Prins Hendrikkade 108, Amsterdam
  Opslaan
  150 personen

  Grand Hotel Amrâth Amsterdam voor een vergadering, presentatie of een informeler samenzijn zoals een receptie of familiediner kunt u bij ons uitstekend terecht.

  Grand Hotel Amrâth Amsterdam is misschien wel het mooiste gebouw uit de Amsterdamse School-tijd. Deze unieke locatie met veel historie, ligt op een steenworp afstand van het Centraal Station en op loopafstand van het centrum van Amsterdam. Het hotel biedt de mogelijkheid om uw gasten, van 2 tot 250 personen, te ontvangen op deze multifunctionele locatie. De historische zalen zijn ideaal voor een vergadering, presentatie of een informeler samenzijn zoals een receptie of familiediner. Daarnaast bent u voor een heerlijk diner van harte welkom in ons prachtige restaurant Seven Seas of een drankje in onze Bar Lounge.

  Historische locatie met de luxe van het heden

  Gevestigd in het monumentale Scheepvaarthuis beschikt het hotel, naast unieke zalen met diverse mogelijkheden, over 205 ruime kamers en 22 prachtige suites. In iedere kamer van ons vijfsterren hotel zijn details uit de maritieme tijd te herkennen en alle kamers zijn voorzien van luxe, waaronder gratis gebruik van onze wellness. Onze unieke zalen variëren van prachtige hoge plafonds met daglicht tot uitzicht op het water en ademen een sublieme sfeer.

  Vergaderarrangementen

  Speciaal voor uw zakelijke bijeenkomsten biedt Grand Hotel Amrâth Amsterdam aantrekkelijke vergaderarrangementen. U kunt kiezen uit een de luxe- of superior vergaderarrangement.   

  Ligging & bereikbaarheid

  U vindt ons hotel aan de Prins Hendrikkade, op een steenworp afstand van het Centraal Station en op loopafstand van de Dam. Het hotel beschikt over 45 betaalde parkeerfaciliteiten. Schiphol is in slechts een kwartier met de trein bereikbaar. Eén zijde van ons hotel grenst aan de Binnenkant, met een weergaloos uitzicht. De andere zijde kijkt grootstedelijk uit op het Oosterdokseiland en de rivier het IJ.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Prins Hendrikkade 108
  1011 AK Amsterdam
  Google Maps