Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Waag Society

  Nieuwmarkt 4, Amsterdam
  Opslaan
  160 personen

  In het hart van Amsterdam, midden op de Nieuwmarkt, bevindt zich de Waag. Dit markante monument uit de 15e eeuw is een broedplaats voor sociale innovatie.

  Ooit was dit de toegangspoort tot Amsterdam en de plek waar de gilden van de schilders, metselaars en chirurgijns waren gevestigd. Tsaar Peter de Grote bezocht hier befaamd anatoom en botanicus Frederik Ruysch en het chirurgijnsgilde deed onderzoek in het prachtige anatomisch theater. Wij bieden een unieke mogelijkheid om onze ruimtes te huren voor bijeenkomsten en evenementen, met uitgebreide ondersteuning.

  Hebt u vragen over onze zaalverhuur of wilt u reserveren? Neem contact met ons op.

  Dit zijn de ruimtes in de Waag die gehuurd kunnen worden:

  Theaterzaal - Theatrum Anatomicum (2e etage)

  55-60 plaatsen - 30 zitplaatsen Met zijn originele schilderingen in de koepel vormt het voormalig anatomisch theater het hart van het Waaggebouw. De sfeer maakt uw vergadering, bijeenkomst, training of borrel tot een inspirerende gebeurtenis. Aanwezig: garderobe, foyer, katheder, beamer, geluidssysteem, presentatiecomputer. Flexibele opstelling tafels/stoelen.

  Workshopzaal - Maker's Guild (1e etage)

  25-30 zitplaatsen Deze multifunctionele, lichte ruimte met prachtig uitzicht op de Nieuwmarkt leent zich prima voor workshops, presentaties en bijeenkomsten. Aanwezig: garderobe, katheder, beamer, geluidssysteem, presentatiecomputer. Flexibele opstelling tafels/stoelen.

  Vergaderruimte - Metselaarsgildekamer (1e etage)

  10 zitplaatsen De Metselaarsgildekamer, ooit het exclusieve domein van de gildemeesters, leent zich uitstekend voor kleinschalige presentaties en (boardroom)meetings. Rechthoekige tafel met stoelen.

  Verdere mogelijkheden

  Meer dan alleen een zaal huren? In de creatieve omgeving van het Fablab bieden wij innovatieworkshops, co-creatie sessies en hands-on trainingen op maat. Wij gaan graag met u in gesprek om tot een voorstel te komen dat bij uw wensen en budget past. Kijk voor het aanbod op academy.waag.org.

  Veel organisaties kozen eerder voor de Waag als evenementenlocatie. Wij kunnen voor u een cateringpakket naar wens samenstellen met gerenommeerde cateraars; ook een arrangement met het café-restaurant 'In de Waag' op de begane grond is mogelijk.

  Wij bieden technische en audiovisuele ondersteuning. Zo beschikt de Waag onder meer de hoogste bandbreedte in de stad. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

  Bereikbaarheid

  De Waag is uitstekend te bereiken met OV, auto en zelfs per boot. Het is een ideale centrale locatie voor vergaderingen, bijeenkomsten, meetings en presentaties.

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Nieuwmarkt 4
  1012 CR Amsterdam
  Google Maps