Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  HAL4 aan de Maas

  Watertorenweg 200, Rotterdam
  Opslaan
  750 personen

  Hal4 in Rotterdam is een multifunctionele evenementenlocatie aan de Nieuwe Maas met een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam. De industriële sfeer van het gebouw, van oorsprong een machinewerkplaats op het terrein van het Drinkwaterleidingbedrijf Rotterdam, is na een grondige verbouwing en recente restyling behouden als congres- en evenementenlocatie.

  Hal4 aan de Maas is gelegen naast de statige Watertoren in Kralingen-Crooswijk en is zowel vanaf de snelweg, het water en als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Groot pluspunt van Hal4 aan de Maas is de gratis parkeergelegenheid, zodat u gasten van afloop van uw meeting niet worden geconfronteerd met pittige parkeerkosten.

  HAL4 aan de Maas is een unieke en verrassende locatie voor uw congres of bijeenkomst. Wij zijn een zo-genaamde all-in locatie, waardoor u vrijwel direct weet wat u kwijt bent aan de organisatie van uw event. Bij ons geen waslijst aan bijkomende kosten, maar een prijs inclusief het gebruik van licht, geluid, meubilair, podium, kleedkamers, etc. Bovendien is de gehele locatie voorzien van airconditioning, zodat u ook in de zomer in een prettige atmosfeer uw gasten kunt ontvangen. 

  Theater Zaal

  De Theater Zaal heeft een capaciteit voor congressen en diners tot 250 personen en bedrijfs- en personeelsfeesten tot 450 personen. In combinatie met de Maaslounge is HAL4 aan de Maas geschikt voor feesten tot 600 personen. Bovendien beschikken wij over een tweetal break-out rooms. De Theater Zaal is volledig ingericht met divers meubilair in een stijlvolle en moderne ambiance. De zaal is voorzien van een vast podium, voldoende theaterlicht, geluid en projectieapparatuur.

  Maas Lounge

  De Maas Lounge op de eerste etage heeft een magnifiek uitzicht over de Maas. Als je buiten op het balkon staat adem je de havensfeer van Rotterdam. Deze volledig ingerichte en moderne zaal heeft een capaciteit voor congressen en diners tot 120 personen en feesten tot 150 personen. 

  Contact

  Meer weten of gelijk een locatiebezoek plannen? Wij denken en doen graag met u mee! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en bezichtiging. Wij helpen u graag bij het organiseren van uw evenement in Hal4 aan de Maas Rotterdam!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Watertorenweg 200
  3063 HA Rotterdam
  Google Maps