Mobiele locaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  The Mobile Experience

  Adriaan Kooningsstraat 244, Rotterdam
  Opslaan
  400 personen

  De locatie kan worden uitgebouwd met een stijlvolle tent van antracietkleurig doek en Amsterdamse raampartij. Dit maakt de Mobile Experience met een oppervlak van maximaal 300 m² tent geschikt voor events tot 400 personen. De zijwanden van de trailer kunnen worden geopend en de vloer kan naar buiten worden doorgetrokken, waardoor een groot terras ontstaat. Zo worden er extra vierkante meters gecreëerd. Tevens kan de mobile experience worden uitgebouwd met een keuken op locatie zodat u op elke gewenste locatie uw bruiloft, zakelijke diner of pop up event kunt realiseren.

  Feest op eigen locatie.

  Wilt u een onvergetelijk feest met uw collega’s beleven en achteraf geen extra loonbelasting afdragen? Al onze feesten op eigen locatie zijn WKR-proof. Dat betekent dat ze buiten de WKR-regeling vallen en dus 100% aftrekbaar zijn.

  Wat is WKR?

  WKR staat voor werkkostenregeling. Bij de werkkostenregeling kunnen werkgevers onbelaste vergoedingen aan hun personeel geven. Hierbij kunt u denken aan kerstpakketten, personeelsfeesten of een fiets. Er geldt hierbij een maximum totaalbedrag van 1,2% van de totale loonsom. Dit is de vrije ruimte. Komt het bedrag boven die grens, dan moet de werkgever extra belasting betalen.

  Vrijstellingen

  Naast de vrije ruimte tot 1,2% van de totale loonsom is er ook nog sprake van een aantal vrijstellingen. Deze gaan, onder bepaalde voorwaarden, niet ten koste van de vrije ruimte. Onder deze vrijstellingen vallen onder andere cursussen, congressen, evenementen met een overwegend zakelijk of lerend karakter, een feest georganiseerd op eigen locatie en opleidingskosten voor het personeel.

  Wat maakt onze feesten WKR-proof?

  Wanneer u uw personeelsfeest met een zakelijke of educatieve bijeenkomst combineert, geldt er een gerichte vrijstelling van de WKR. Het is van belang dat u goed aan ons aangeeft welke zakelijke doelstellingen u aan het programma koppelt. Denk bijvoorbeeld aan een training, een lezing of een teambuildingsactiviteit. En als u toch een personeelsfeest organiseert, waarom dan niet op eigen locatie? Een feest georganiseerd in uw eigen bedrijfspand of op eigen locatie valt buiten de werkkostenregeling. Wij toveren uw locatie om tot feestwalhalla en u plukt daar de vruchten van!

  Kenmerken

  Eigen catering
  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  Gelegen in het stadscentrum
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per boot
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Adriaan Kooningsstraat 244
  3077 ML Rotterdam
  Google Maps