Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Rederij Thalassa

  Piet Smitkade , Rotterdam
  Opslaan
  100 personen

  Rederij Thalassa is gespecialiseerd op het gebied van varende evenementen met het unieke partyschip Thalassa. Maatwerk en advies staan bij rederij Thalassa voorop. Wij hebben de kennis en ervaring om u het juiste advies te geven over de invulling van uw bijzondere gelegenheid. Kortom, een evenement dat geheel aansluit bij uw wensen.

  Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw evenement aan boord. Schoonhoven en Rotterdam zijn onze thuishavens, Nederland ons vaargebied met meer dan 150 opstapplaatsen. We beschikken in Schoonhoven en Rotterdam over eigen vaste boarding terminals met goede parkeervoorzieningen.

  Wie in “zee” gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis aan boord van het gezelligste partyschip in de Rotterdamse Havens! Of het nu om een jubileum, trouwfeest, relatieontvangst, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat. Het blijft het gezelligste schip van Nederland!

  Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten maar bovenal gezelligheid in een sfeervolle ambiance. Het schip wordt met liefde onderhouden door de nautische crew en locatiemanager en heeft een prachtige uitstraling. Het schip heeft een maximale capaciteit van 100 personen.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Restaurant
  Invalidentoegankelijk
  Gelegen in het stadscentrum
  Landelijk gelegen
  Terras
  In-/outdoor activiteiten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij luchthaven
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Piet Smitkade
  3077 MJ Rotterdam
  Google Maps