Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Herberg Vlietzigt

  Jaagpad 7, Rijswijk
  Opslaan
  600 personen

  Herberg Vlietzigt is niet alleen gelegen in een romantisch, landelijke omgeving, maar zijn wij ook officiële trouwlocatie. Aan de rand van Rijswijk, tussen Den Haag en Delft in, kunt u genieten van een unieke locatie voor het voltrekken van uw huwelijk. Daarbij heeft u de keuze uit diverse (all-inclusive) trouwarrangementen, maar uiteraard zijn alle wensen mogelijk. Het is immers jullie trouwdag en wij doen er alles aan om daar samen met jullie een onvergetelijke herinnering van te maken.

  Onze trouwlocatie is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen en biedt de faciliteiten (en zalen) om alles op één locatie te organiseren. Uw huwelijksceremonie, receptie, diner, feest, maar ook fotoshoot kunnen allemaal bij Herberg Vlietzigt worden gerealiseerd. Bovendien is onze trouwtuin geheel tot jullie beschikking, om met mooiuitzicht over kanaal De Vliet elkaar het ja-woord te geven. Kortom, Herberg Vlietzigt is een unieke all-in- one trouwlocatie aan het water met alle ingrediënten voor een onvergetelijke huwelijksdag!

  Graag nodigen wij u uit om de locatie te bezichtigen. Bezichtigen kan tijdens een open dag of wij plannen hiervoor een afspraak met u. Wij kijken er erg naar uit u te ontmoeten!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Jaagpad 7
  2288 AB Rijswijk
  Google Maps