Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Het Mauritshuis

Plein 29, Den Haag
350 personen

Het Mauritshuis in Den haag is het thuis van de beste Nederlandse schilderkunst uit de Gouden Eeuw.

Bent u op zoek naar een exclusieve, sfeervolle locatie voor uw receptie, lezing, vergadering, diner, feest of borrel, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het Mauritshuis verstaat de kunst van het entertainen. Op de mooiste locatie van Den Haag, midden in het historische centrum, naast het Binnenhof, ligt het monumentale Mauritshuis met zijn topcollectie Hollandse en Vlaamse schilderkunst uit de Gouden Eeuw. Een vorstelijker ambiance kunt u uw gasten niet bieden. Van kleine gezelschappen vanaf 16 personen, tot grote bijeenkomsten tot 350 gasten. Uiteraard kunt u uw event combineren met een bezoek aan onze bijzondere collectie. Zo maakt u uw bijeenkomst onvergetelijk. 

Voorzieningen

Onze zalen zijn voorzien van de modernste technische faciliteiten en gratis Wifi. Onze huiscateraar Sociëteit de Witte vervult al uw culinaire wensen. En dat alles aan het mooiste Plein van Den Haag, met parkeergarage voor de deur en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Contact

Informatie over onze verschillende mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte, neemt u dan contact op met Denise Raterink of Paul Schuiling.  

Kenmerken

In-/outdoor activiteiten
Invalidentoegankelijk
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Nabij luchthaven

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 70 302 3456

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Plein 29
2511 CS Den Haag
Google Maps