Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Nationale Theater | Koninklijke Schouwburg

  Korte Voorhout 3, Den Haag
  Opslaan
  750 personen

  Maak van uw evenement een belevenis in de Koninklijke Schouwburg. In de historische en creatieve omgeving waarin mooie voorstellingen gemaakt en getoond worden kan ook uw evenement plaatsvinden. De diverse stijlvolle ruimtes bieden plaats voor evenementen van 10 tot 1000 personen. Van vergadering tot congres: u maakt van uw evenement iets unieks in dit theater met haar bijzondere ambiance en klassieke elementen.

  Uw evenement op één van de locaties van Het Nationale Theater? Dat kan! Waar dagelijks gerenommeerde acteurs in schitterende theaterstukken spelen kan ook uw evenement plaatsvinden. Naast onze locatie Koninklijke Schouwburg hebben we ook Theater aan het Spui als mogelijkheid voor uw bijeenkomst.

  Het Nationale Theater biedt u een unieke locatie voor uw vergadering, congres, bruiloft, receptie, jubileum of diner. Kiest u voor klassieke klasse of een moderne uitstraling, er is altijd een ruimte die bij u en uw gezelschap past. Of het nu gaat om 10 of 1000 personen, het is allemaal mogelijk.

  Onze locaties hebben alle faciliteiten in huis om uw evenement geheel naar wens in te vullen. Van locatieplanning en technische faciliteiten tot catering en entertainment, alles is mogelijk. Het professionele en ervaren team van de afdeling Evenementen & Verhuur ondersteunt u graag bij de planning en organisatie van uw evenement. Ons doel is om u tijdens dit proces te ontzorgen en u uiteindelijk te laten genieten van een totaalbeleving op één van onze unieke locaties.

  Nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Korte Voorhout 3
  2511 CW Den Haag
  Google Maps