Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pathé Buitenhof

  Buitenhof 20, Den Haag
  Opslaan
  434 personen

  Pathé Buitenhof is gevestigd aan het statige Buitenhof, een plein dat grenst aan het Binnenhof. Dit intieme theater biedt fantastische mogelijkheden voor diverse evenementen voor groepen tot 150 personen.

  Het theater heeft 6 zalen met een capaciteit variërend van 99 tot 390 stoelen. Uiteraard beschikken we in elke zaal over WiFi, state-of-the-art beeld en geluid, en de mogelijkheid presentaties op een groot (film-)scherm te vertonen.

  Op de begane grond van dit theater bevindt zich een sfeervol Grand Café. Op de 1e etage is een prachtige balzaal met eigen bar. Deze ruimte is zeer geschikt voor intieme borrels, walking dinners en voor evenementen prima te combineren met een van de nabijgelegen zalen.

  Graag voorzien we onze gasten van heerlijke culinaire creaties, van koffie- en lunch arrangement tot borrel of walking diner.

  Pathé Buitenhof ligt in het centrum van Den Haag en is zowel met de auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn meerdere parkeergarages in directe nabijheid, waar we vanuit Pathé kortingskaarten voor kunnen aanbieden. Het theater is op loopafstand van Den Haag Centraal Station en meerdere bus en tramlijnen stoppen voor de deur.

  Het team van Pathé Business verzorgt alle informatie en reserveringen voor dit theater. Wij denken graag met u mee en heten u van harte welkom. Wanneer u vragen heeft of aanvullende informatie wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Buitenhof 20
  2513 AG Den Haag
  Google Maps