Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Het Wereldmuseum

  Willemskade 25, Rotterdam
  Opslaan
  450 personen

  Het Wereldmuseum Rotterdam in het statige Scheepsvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten en is zeer geschikt voor uw zakelijke evenement. Direct aan de Maas, centraal in het historische scheepvaartkwartier, ligt het Wereldmuseum.

  Bent u op zoek naar een locatie voor uw evenement? Wij helpen u graag. De mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement zijn bij ons eindeloos. Stijlvol tafelen in klein gezelschap of een grootse receptie. Onze drie zalen zitten vol Rotterdamse historie, hebben als basis een moderne inrichting en alle benodigde audiovisuele faciliteiten.

  Bij ons kunt u vergaderen met uitzicht op Nederlands mooiste skyline, borrelen aan de kade met scheepsgetoeter van megacruiseschepen, een inspirerend museumbezoek als break of een swingend feest in een eigentijdse zaal met de grandeur van weleer. Wat een wereldplek. Welkom in het Wereldmuseum!

  Het team Verhuur & Events is trots op de prachtige locatie én op de hoogstaande service. Samen met u kijken we hoe we uw wensen kunnen vertalen naar een perfect verlopend evenement.  Heeft u vragen, behoefte aan advies of andere wensen? Wij staan voor u klaar!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Willemskade 25
  3016 DM Rotterdam
  Google Maps