Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Holland Evenementen Groep

  Strandweg 1, Zoelen
  Opslaan
  5000 personen

  Een allround en unieke evenementenlocatie in Zoelen, in het midden van Nederland.

  Je hebt ons gevonden! Tof. Welkom bij dé locatie voor al je bijzondere bedrijfsevenementen, seminars, doeltreffende teambuilding activiteiten en een onbezorgd personeelsfeest. 

  Inspirerende locatie

  Je kunt hier terecht voor een compleet evenement op maat en vindt er alles onder één dak. Of het nou binnen of buiten is, actief of juist ontspannend, in de zomer of tijdens de winter... De mogelijkheden zijn eindeloos met voor ieder wat wils, onder elke weersomstandigheid.  

  WoooooW! Events is onderdeel van de Holland Evenementen Groep. Wij beschikken over een industriële indoorlocatie van 1.800 vierkante meter, een Bohemianstyle Beachclub van 350 vierkante meter met daar bijbehorend een sfeervolle Beachpaviljoen van 200 vierkante meter, een gezellig Festival plein van 1.920 vierkante meter en een dakterras met uitzicht op het prachtige strand.

  Alles in huis

  Naast vergaderfaciliteiten, eigen horeca/restaurants en een hotel op steenworp afstand beschikt de locatie over meer dan 100 activiteiten, waaronder Wipeout (exclusief licentiehouder), meer dan 30 TukTuk's en toffe Virtual Reality games!

  Een team van enthousiaste en professionele medewerkers doet er alles aan om jou een onvergetelijke en exclusieve beleving te geven op onze inspirerende locatie. Je gaat zeker niet weg zonder een WoooooW gevoel! 

  Midden in Nederland

  De locatie is bijzonder goed bereikbaar. Ons prachtige evenementenlocatie in Zoelen is gelegen aan de A15 bij Tiel in het midden van Nederland. Holland Evenementen Groep beschikt over een parkeerterrein met 1.000 plekken.

  Tevens zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus 44 vanaf station Tiel of vanaf busstation Wageningen stop bij bushalte de Beldert (Zoelen), recht voor onze locatie. Bij een grote groep is het ook mogelijk onze busmaatschappij in te zetten voor een ophaal- en brengservice. 

  Zie jij het al voor je hoe jouw ideale evenement er uit ziet? Laat jouw wensen aan ons horen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op voor de mogelijkheden.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 344 745 480

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Strandweg 1
  4011 LZ Zoelen
  Google Maps