Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel De Reiskoffer

  Pastoor van Breugelstraat 45, Bosschenhoofd
  Opslaan
  200 personen

  Lange vergaderdag voor de boeg? Belangrijke beslissing die gemaakt moet worden? In dat geval heb je al genoeg zorgen en zit je vooral niet te wachten op het verzorgen van de vergadering. Hotel De Reiskoffer neemt deze zorgen voor je uit handen. Laat je inspireren door de diverse vergaderruimtes en kom samen met je vergaderteam op ontdekkingsreis. Wij zorgen voor alle tools, een dosis verse koffie, energieke lunch en een portie (Brabantse) gezelligheid. 

  Hotel De Reiskoffer was vroeger een klooster, maar is al jaren een authentiek hotel in een modern jasje. De locatie is ideaal om files te vermijden, met de snelweg op steenworp afstand, verlaat je tussen Roosendaal en Breda de snelweg naar Bosschenhoofd. Alle 10 de vergaderzalen hebben een eigen verhaal en zijn vernoemd naar een mooie bestemming of een ontdekkingsreiziger. De ongedwongen sfeer maakt een vergaderdag of training bij De Reiskoffer laagdrempelig en productief.

  Lunchtijd! ’s Middags stel je zelf je lunch samen van het uitgebreide lunchbuffet, geserveerd in de kapel of Brasserie. Geniet van de huisgemaakte zoete en hartige snacks, desembroodjes met salade, verse smoothie of een verantwoorde salade. Iedere vergaderdag verrast de Reiskoffer-chef met lokale producten. Kleine groepen tot 18 personen nemen plaats in één van de ruimtes op de bovenverdieping. Op de begane grond zijn de zalen in te richten voor evenementen tot wel 200 gasten.

  Nieuwsgierig naar wat de Reiskoffer voor jouw bijeenkomst kan betekenen? Scoor je fijne vergaderruimte en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Pastoor van Breugelstraat 45
  4744 AA Bosschenhoofd
  Google Maps