Schepen en Rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Rederij de Nederlanden

  Singel 279, Amsterdam
  Opslaan
  175 personen

  De ultieme manier om de historische Amsterdamse binnenstad te beleven is vanaf het water. Onze vaartochten voeren u langs de mooiste plekjes van de stad. En dat terwijl u met vrienden, familie of collega’s van een hapje en drankje geniet op een van onze comfortabele schepen. Varen en eten alsof je in een gezellig restaurant zit, dat is dineren en borrelen in Amsterdam op z’n best!

  Rederij de Nederlanden is dé specialist voor een exclusieve vaartocht, sfeervolle rondvaart of culinaire grachten cruise in en rond Amsterdam. Van gezellige borrel tot zakelijke dinner cruise of romantische bruiloft, wij maken iedere vaartocht tot een onvergetelijke belevenis.

  Wilt u een boot huren voor een sfeervolle rondvaart door Amsterdam? Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Varen, eten en genieten op de Amsterdamse grachten U wilt een speciale vaartocht die helemaal op maat voor u is samengesteld? Wij regelen het tot in de puntjes. Maar we bieden ook voordelige all-inclusive arrangementen voor borrel, lunch of diner op een sfeervolle boot.

  Zo’n arrangement is op basis van een vaste prijs per persoon, inclusief rondvaart, hapjes en maaltijden, drankjes, boothuur en bedienend personeel. Wij werken samen met gerenommeerde restaurants en de beste cateraars, dus topkwaliteit is gegarandeerd.

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Gelegen aan het water
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Singel 279
  1012 WJ Amsterdam
  Google Maps