Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Koninklijke Industrieele Groote Club

  Dam 27, Amsterdam
  Opslaan
  550 personen

  De Koninklijke Industrieele Groote Club in hartje Amsterdam is de locatie bij uitstek voor het houden van een lunch, diner, meeting of congres. De Koninklijke Industrieele Groote Club is naast een actieve businessclub en sociëteit ook de locatie bij uitstek voor het houden van uw zakelijke of privébijeenkomsten.

  Het monumentale gebouw ‘Industria’ waarin de Koninklijke IGC zich bevind, is gebouwd in 1912 en beschikt nog altijd over authentieke details uit de jaren ’20.

  De karakteristieke zalen lenen zich uitstekend voor uw meest uiteenlopende evenementen. Van vergadering tot exclusief diner. Van huwelijk tot besloten feest. Wat voor evenement u ook organiseert, ons monumentale pand met haar klassieke en mystieke sfeer, zorgt voor de perfecte beleving. Tel daar onze servicegerichte en bekwame medewerkers bij op, en u bent verzekerd van een onvergetelijk evenement.

  De Club beschikt over acht ruimten, waaronder een restaurant, Bar en Clubzaal. Onze Groote Zaal heeft een bijzonder uitzicht op het Rokin en biedt ruimte aan 175 personen voor een receptie en maximaal 155 voor een diner. De overige zalen hebben elk een indrukwekkend uitzicht op het Koninklijk Paleis en monument op de Dam. Het maximale aantal personen voor de gehele locatie bedraagt 550 personen voor een informeel evenement.

  Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij kijken uit naar uw komst!

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Dam 27
  1012 JS Amsterdam
  Google Maps