Boerderijen en windmolens · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Ernst Sillem Hoeve

  Soestdijkerweg 10b-Lage, Den Dolder
  Opslaan
  250 personen

  Aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug is Hotel Ernst Sillem Hoeve de ideale omgeving om in alle rust te confereren, een stijlvol evenement te organiseren of een weekendje te ontspannen. Een sfeervol hotel met een rijke geschiedenis. De comfortabele hotelkamers, moderne vergaderzalen en het prachtige park maken uw bijeenkomst uniek.  

  Geniet van groen

  De authentieke hoeve staat in een park met een omvang van 7 hectare. Maak gebruik van de vele zonrijke zithoekjes, haal een frisse neus tijdens de pauze of rooster marshmallows boven het vuur in de koudere maanden. Ook bieden wij diverse outdoor activiteiten aan, zoals schapen drijven of outdoor koken. Ooit gedacht aan een feest of een diner in een tipi?  

  Op maat

  Geen meeting, training of evenement is hetzelfde. Hotel Ernst Sillem Hoeve maakt uw bijeenkomst uniek en bijzonder door deze samen met u te organiseren. Wij denken met u mee en verzorgen alles tot in de details. Van groots opgezette bedrijfsevenementen tot bruiloften, van meerdaagse trainingen tot intieme diners, van meerdaagse trainingen tot vergaderingen: bij Hotel Ernst Sillem Hoeve is alles op maat.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Soestdijkerweg 10b-Lage
  3734 MH Den Dolder
  Google Maps