Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Haarhuis

  Stationsplein 1, Arnhem
  Opslaan
  400 personen

  Op zoek naar een unieke locatie voor uw meeting of event? Arnhems mooiste hotel, Hotel Haarhuis, is sinds 1918 gevestigd in het stadshart van Arnhem. Gelegen tegenover het Centraal Station is het hotel de perfecte en meest bijzondere locatie om samen te komen. Met onze rijke heritage wordt de hedendaagse hotelbeleving en ervaring voor onze gasten en lokale bezoekers verrijkt. Alles wat wij doen, doen wij met onze historie in gedachten: ‘We enrich today with yesterday’s heritage’.

  LET’S MEET! De 11 meeting rooms bieden uitzicht op Arnhem centrum en zijn geschikt voor groepen van 2 tot 440 personen. Het maakt niet uit of u wilt vergaderen met een klein gezelschap, een inspirerende meerdaagse bijeenkomst, een spectaculair bedrijfsfeest, bruiloft of borrel wilt organiseren, Hotel Haarhuis heeft voor u de perfecte ruimte! Alle ruimtes zijn voorzien van airco, ventilatie, daglicht en gratis Wifi.

  Naast de meeting rooms is een bezoek aan The Storage ook een must. Deze ondergrondse wijnkelder en whisky bar is een ware beleving voor wijn- en whiskyliefhebbers en is af te huren voor feesten en partijen. Met 127 kamers, 11 meeting rooms, een luxe lobby als onze huiskamer, een city spa, fitness en diverse gastronomische belevingen zoals BLOU rooftop bar, restaurant LOCALS, wijnkelder & whisky bar The Storage (enkel geopend voor events) en HOEK Koffie & Patisserie biedt Hotel Haarhuis een unieke hotelbeleving voor gasten en lokale bezoekers.

  Ontdek en beleef dit unieke hotel!

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Stationsplein 1
  6811 KG Arnhem
  Google Maps