Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kookplaats

  Utrechtseweg 310, Arnhem
  Opslaan
  250 personen

  Onze bijzondere ligging in combinatie met de volledige privacy maakt Kookplaats een bijzondere en ideale trouwlocatie in Arnhem. Ons Paviljoen is sfeervol ingericht, heeft een prachtig aangrenzend terras en beschikt over alle facetten die een trouwlocatie nodig heeft. Ons team heeft in de afgelopen jaren al met veel plezier mogen bijdragen aan vele bruiloftsfeesten, ieder met een geheel eigen invulling en budget.

  Bij Kookplaats stellen we samen met het bruidspaar, ceremoniemeester en betrokkenen het feest samen. Van een intiem feest met eigen muziek, tot aan een volledige verzorgde dag waarbij Kookplaats alles uit handen neemt. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We laten je graag ons Paviljoen zien en bespreken in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden.

  Alvast nieuwsgierig naar de manier waarop we tijdens een bruiloftsfeest jou en je gasten kunnen verrassen, ook op culinair gebied? Bekijk dan hier de arrangementen. Zelf je eigen arrangement samenstellen? Wij denken graag mee, dus deel jouw ideeën met onze chef en we kijken graag wat er mogelijk is.

  Kenmerken

  Eigen catering
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Berichtje sturen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  +31 26 351 3730

  Lekker de telefoon of de fiets pakken

  Adres

  Utrechtseweg 310
  6812 AR Arnhem
  Google Maps
  Website