Kastelen, land- en herenhuizen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel & Kasteel Spelderholt

  Spelderholt 9, Beekbergen
  Opslaan
  200 personen

  VERGADEREN

  Kasteel Spelderholt is in combinatie met Hotel Spelderholt de juiste locatie voor een (meerdaags) evenement: een vergadering, congres, training, conferentie of bedrijfsborrel.

  Zoekt u een inspirerende, unieke vergaderlocatie midden in de Beekbergense bossen en heeft u maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan? Kies dan voor Parc Spelderholt. Onder leiding van professionals volgen onze studenten, jongeren met een beperking, een ontwikkelingstraject aan Academie Spelderholt. Met uw bezoek draagt u bij aan hun ontwikkeling.

  FEEST

  Kasteel Spelderholt vormt als feestlocatie een uitstekend decor voor de meest uiteenlopende feesten. Voor een spetterende bruiloft met band die iedereen laat swingen. Een stijlvol galafeest met chique hapjes of een gezellige familiedag, waarbij u sportief de strijd met elkaar kunt aangaan. De mogelijkheden zijn eindeloos. De zalen bieden plaats aan 20 tot 180 personen. En onze medewerkers zorgen voor onbezorgde gastvrijheid, vanaf de voorbereiding van uw feest tot en met de afsluiting van de dag.

  TROUWEN

  Eeuwige trouw kunnen jullie elkaar beloven in het Kasteel van Parc Spelderholt. De sfeer is origineel, de ambiance verrassend en inspirerend, kortom de ideale locatie voor het voltrekken van jullie huwelijk!

  Door te kiezen voor Kasteel Spelderholt, kiezen jullie voor een heel bijzonder plekje. Op onze prachtige locatie kunnen jullie je bruiloft van A tot Z door ons laten verzorgen. Bij ons Kasteel kunnen jullie de ceremonie plaats laten vinden in de Kasteelhal of buiten in het Rosarium. Vervolgens genieten jullie in onze Prinsenkamer van de bruidstaart, nadat de bruidegom op authentieke wijze de champagne heeft gesabreerd. Aansluitend is er gelegenheid voor het maken van foto's en kunnen jullie genieten van een borrel met hapjes. Daarna staat het diner gepland, zodat jullie helemaal klaar zijn voor het feest. Dit kan allemaal op één locatie. Zelfs de overnachting voor jullie en jullie gasten is mogelijk in Hotel Spelderholt.

  Kenmerken

  Vaste Catering
  Zwembad
  Overnachten
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Spelderholt 9
  7361 DA Beekbergen
  Google Maps