Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Hotel Papendal

  Papendallaan 3, Arnhem
  Opslaan
  3000 personen

  Aan de rand van de Veluwe vind je de meest veelzijdige en unieke locatie in het hart van de Nederlandse topsport; Hotel Papendal.

  Op Papendal bereiden ruim 300 topsporters zich elke dag voor op grootse prestaties met Olympische doelstellingen. Het sportieve element, en met name de positieve energie van dit inspirerende hotel, sluit naadloos aan op zakelijke doelstellingen van vele grote bedrijven die op Hotel Papendal een bijeenkomst, training, congres of evenement organiseren. Met meer dan 30 moderne zalen, waarvan de Athenezaal de grootste is met een capaciteit tot 2500 personen, is Hotel Papendal de meest ideale locatie voor een succesvolle bijeenkomst.

  Vergaderzalen

  Iedere bijeenkomst vraagt om een eigen sfeer en een perfecte organisatie. Met meer dan 30 moderne zalen, voorzien van veel daglicht, ruimte en gewenste (audiovisuele) faciliteiten is Hotel Papendal de locatie voor jouw bijeenkomst/training/beursdagen en/of klantdagen tot aan 2500 personen. Sportsprekers; Laat jouw deelnemers tijdens een bijeenkomst inspireren en motiveren door onze sportsprekers. De sportsprekers hebben allemaal een bijzondere band met Papendal. Bij elke sportspreker kunnen we een thema definiëren passend bij zijn/haar vakgebied. Denk bijvoorbeeld aan; coaching, innovatie, leiderschap, ondernemen en presteren.

  Evenementen

  Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Met de unieke ligging aan de rand van het natuurgebied ‘De Veluwe’ en slechts 5 kilometer vanaf Arnhem, een uitstekend startpunt voor jouw evenement. Papendal beschikt over diverse evenemententerreinen variërend in capaciteit van 10 tot 10.000 personen. De totale oppervlakte bedraagt ruim 8 hectare, natuurlijk voorzien van de nodige voorzieningen zoals stroom en water.

  Hotelkamers

  De 151 hotelkamers bieden u alle comfort, waaronder een extra lang M-line bed en gratis WiFi, die u nodig heeft tijdens jouw verblijf bij ons. Maak jouw keuze tussen verschillende kamertypes, passend bij jouw wensen.

  Eten en drinken

  Om goed te kunnen presteren is goede voeding van essentieel belang. Met de Olympische ringen als basis voor onze culinaire thema’s kunt u uw eigen invulling geven aan het eten en drinken tijdens uw bijeenkomst. Ga je voor een sportief tintje, omdat jouw bijeenkomst vervolgd wordt met een sportieve clinic of staan kracht en innovatie centraal tijdens jouw bijeenkomst? Kies naar eigen smaak jouw producten bij elkaar, zodat jij alle energie uit jouw bijeenkomst kan halen!

  Kom een kop koffie bij ons drinken en leer ons kennen!

  Vul je wensen in via het informatieformulier en wij nemen spoedig contact met je op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een op maat verzorgde borrel/receptie, lunch, diner of vergadering.

  Kenmerken

  Tuin
  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Papendallaan 3
  6816 VD Arnhem
  Google Maps