Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  IJ-Events

  NDSM-kade 5, Amsterdam
  Opslaan
  455 personen

  IJ-Events bevindt zich op een prachtige plek aan de oever van het IJ, op steenworp afstand van Amsterdam Centrum. Gevestigd in de voormalige kantine van de NDSM werf in het bruisend Amsterdam Noord, de hoge plafonds, authentieke staal infrastructuur en originele open keuken doen je herinneren aan deze rijke historie. Met een oppervlak van 600m2, eigen restaurant en een indrukwekkend terras is dit de perfecte locatie voor elk evenement. 

  Wij hebben capaciteit tot maximaal 455 gasten.

  IJ-Events heeft een sfeervolle casual chique ruimte, perfect geschikt voor dineren, congressen, presentaties, vergaderingen, recepties en (bedrijfs)feesten. Vanuit elke plek kijkt u uit over het IJ, de Amsterdamse haven en de skyline van Amsterdam. De indrukwekkende bar met flessenwand beslaat de andere zijde van de ruimte. Er is ontzettend veel mogelijk bij de IJ-Events. We denken uiteraard graag met u mee.

  Catering

  We kunnen u heerlijke groepsmenu’s, lunchsuggesties en borrelassortimenten aan de hand doen. Maatwerk, volledig afgestemd op uw wensen, kan uiteraard ook. Wij praten graag met u over de inrichting en aankleding en over de mogelijkheden met betrekking tot projectie en entertainment.

  Vergaderzalen

  IJ-Events beschikt over twee vergaderzalen, beiden met prachtig uitzicht over het IJ, waarin alle gebruikelijk vergaderfaciliteiten aanwezig zijn. Er is gratis wifi in het hele pand en er is mogelijkheid tot het huren van een beamer of laptop. 

  Entresol

  De entresol is een ideale koffie/werkplek en is ook uitermate geschikt voor borrels en diners tot 50 gasten, helemaal wanneer u wel de gezelligheid van het restaurant wenst en toch een beetje apart wilt zitten. Hier bevindt zich ook de lounge met open haard.

  Terras + privé ponton

  Ons terras met parasols ligt direct aan de oevers van het IJ en heeft zon vanaf de vroege ochtend tot aan zonsondergang. U bent van harte welkom om met uw boot aan te meren aan ons privé ponton recht voor de IJ-Events.

  Bereikbaarheid

  Vanuit het centrum van Amsterdam is IJ-Events goed bereikbaar. Met de gratis pont vanaf het Centraal Station wordt u, na een adembenemende vaart van 10 minuten over het IJ, voor het gebouw afgezet. De pont meert namelijk aan voor de deur! Ook met de auto zijn we goed te bereiken. Er is altijd meer dan voldoende parkeerruimte rondom de IJ-kantine. De parkeerkosten bedragen € 1,30 per uur.

  Wij heten u van harte welkom in IJ-Events.

  Wanneer u uw wensen invult via het informatieformulier, nemen wij spoedig contact met u op en bespreken dan graag de mogelijkheden van een op maat verzorgde borrel/receptie, lunch, diner of vergadering.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  NDSM-kade 5
  1033 PG Amsterdam
  Google Maps