Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

    Pllek

    TT Neveritaweg 59, Amsterdam
    Opslaan
    200 personen

    Inspirerende dag aan ‘t IJ

    Vergaderingen, bedrijfstrainingen, brainstorm sessies, meetings, zakelijke bijeenkomsten en workshops organiseer je natuurlijk het liefst buiten de deur. Even een andere omgeving, een andere sfeer en een ander uitzicht dan de muren die we elke dag aanschouwen. Bij Pllek kun je ontsnappen aan de hectiek van de dag, genieten van de buitenlucht en het gevoel van vrijheid ervaren. De ideale plek om geïnspireerd te raken, geprikkeld te worden, kennis te maken met nieuwe culturen en tot nieuwe inzichten te komen.

    Onze vergaderruimte biedt plaats aan max 200 personen afhankelijk van de opstelling, maar ook voor kleine gezelschappen biedt de ruimte mogelijkheden om een intieme sfeer te creëren door middel van creatief gebruik van meubilair en de opstelling in de ruimte.

    Vier je bruiloft bij Pllek

    De ideale trouwlocatie in Amsterdam! Deze bijzondere locatie bevindt zich naast ons restaurant, waar wij een unieke ruimte beschikbaar hebben voor verhuur van evenementen, vergaderingen en dus ook bruiloften. De ruimte heeft een stoere uitstraling met een groot ‘afgehekt’ terras met aangelegd strandje waar je in de zomer tot laat in de avond kunt genieten van de laatste zonnestralen. Trouwen in Amsterdam, maar wel met de ruimte om je heen en ’t IJ aan je voeten.

    Kenmerken

    Terras
    Restaurant
    Gelegen aan het water

    Bericht verstuurd!

    U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

    Direct contact opnemen

    Een offerte aanvragen of een vraag stellen

    Feestdatum
    Bericht

    Adres

    TT Neveritaweg 59
    1033 WB Amsterdam
    Google Maps