Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Pllek

  TT Neveritaweg 59, Amsterdam
  Opslaan
  200 personen

  Inspirerende dag aan ‘t IJ

  Vergaderingen, bedrijfstrainingen, brainstorm sessies, meetings, zakelijke bijeenkomsten en workshops organiseer je natuurlijk het liefst buiten de deur. Even een andere omgeving, een andere sfeer en een ander uitzicht dan de muren die we elke dag aanschouwen. Bij Pllek kun je ontsnappen aan de hectiek van de dag, genieten van de buitenlucht en het gevoel van vrijheid ervaren. De ideale plek om geïnspireerd te raken, geprikkeld te worden, kennis te maken met nieuwe culturen en tot nieuwe inzichten te komen.

  Onze vergaderruimte biedt plaats aan max 200 personen afhankelijk van de opstelling, maar ook voor kleine gezelschappen biedt de ruimte mogelijkheden om een intieme sfeer te creëren door middel van creatief gebruik van meubilair en de opstelling in de ruimte.

  Vier je bruiloft bij Pllek

  De ideale trouwlocatie in Amsterdam! Deze bijzondere locatie bevindt zich naast ons restaurant, waar wij een unieke ruimte beschikbaar hebben voor verhuur van evenementen, vergaderingen en dus ook bruiloften. De ruimte heeft een stoere uitstraling met een groot ‘afgehekt’ terras met aangelegd strandje waar je in de zomer tot laat in de avond kunt genieten van de laatste zonnestralen. Trouwen in Amsterdam, maar wel met de ruimte om je heen en ’t IJ aan je voeten.

  Kenmerken

  Terras
  Restaurant
  Gelegen aan het water

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  TT Neveritaweg 59
  1033 WB Amsterdam
  Google Maps