Industriële locaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  IJver

  Scheepsbouwkade 72, Amsterdam
  Opslaan
  700 personen

  WELKOM BIJ IJVER Midden op de Iconische NDSM werf. Omgeven door kunst, cultuur en geschiedenis biedt IJver haar gasten een plek om tot rust te komen, óf om juist even volledig uit te pakken. Een warm industrieel cafe-restaurant waar je van s’ochtends tot ’s avonds kun je genieten van ontbijt, lunch, diner, borrel of volledig aangekleed feest.

  IJver biedt haar gasten een sfeer geïnspireerd en voortbouwend op de omgeving waarin zij zich begeeft. Het hele jaar door kun je terecht binnen in het unieke pand, overdekt op het verwarmde binnen-buitenterras en in de zomer zit je extra lekker op een bijzonder groot, zonovergoten terras waar je óók nog kunt genieten van de bijzondere graffitikunst die de omgeving rijk is.

  IJver is een plek voor (Noord-)Amsterdammers, bourgondiërs, avonturiers en echte bierliefhebbers. Jouw tweede huiskamer en jouw ideale eventlocatie.

  Iedere keer weer iets anders, maar altijd voor iedereen iets. Ontdek onze 34 biertapkranen, seizoensgebonden eten en industriële setting met groot buiten- én binnenterras.

  Priveruimtes Onze priveruimtes beschikken over een een professioneel licht- en geluidssysteem en een volledig ingerichte bar.

  Parkeren Voor de deur kunt u perfect parkeren tegen lage tarieven; €1,40 per uur en vanaf 19:00 geheel gratis.

  Benieuwd?

  Kenmerken

  Restaurant
  In-/outdoor activiteiten
  Terras
  Vaste Catering
  Bereikbaar per boot
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per openbaar vervoer

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Scheepsbouwkade 72
  1033WM Amsterdam
  Google Maps