Attractieparken · Feestlocatie & trouwlocatie

  IJzeren Man Vught

  Boslaan 49, Vught
  Opslaan
  750 personen

  Welkom bij de IJzeren Man in Vught! Wij zijn een horeca en recreatiepark waarbij food, drinks & sand 365 dagen per jaar centraal staan. Een compleet verzorgde dag beleef je bij IJM.

  IJM Strandhuys

  Het restaurant het IJM Strandhuys is compleet vernieuwd! Nieuwe terrassen, nieuwe barren, nieuwe grotere keuken en een volledig nieuw interieur... Frisse kleuren, mooie barren en gaaf meubilair hebben IJM nog mooier gemaakt! Het concept blijft hetzelfde: genieten aan het water voor iedereen, maar nu 365 dagen per jaar dankzij een prachtige serre met flexibel dak! Bij mooi weer kan de volledige serre worden geopend, op de koudere dagen sluiten we het dak en zit je heerlijk in een overdekte, verwarmde serre.

  Nieuwsgierig? Kom gezellig iets drinken of lekker eten!

  IJM Strandzicht

  Gedurende de covid-19 ontwikkelingen heeft IJM een nieuw flexibel terras geopend tussen het IJM Strandpaviljoen en IJM Strandbad in.

  Hier loop je zonder reservering, na een gezondheidscheck spontaan binnen.

  Een drupje regen? Geen probleem! Al onze terrassen zijn voorzien van een overkapping zodat je ook bij een iets minder stralende dag, tóch heerlijk op het terras kunt zitten.

  IJM Strandpaviljoen

  Naast ons restaurant heeft IJM 3 banqueting zalen met privé terrassen voor besloten evenementen. Het Strandpaviljoen is een unieke strandlocatie aan de IJzeren Man in Vught. Het Strandpaviljoen is een mooie locatie voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

  IJM Strandbad

  Behalve genieten van de mooie omgeving, zwemmen en zonnen, heeft het Strandbad nog veel meer te bieden! Voor jong en oud allerlei mogelijkheden in strandrecreatie.

  Jaarrond

  • Mountainbike- & fietsverhuur
  • Wandelen in een mooie omgeving
  • Mega speeltuin met nieuwe speeltoestellen
  • Grote airtrampoline
  • Zwemmen & horeca

  Oze plas de IJzeren Man heeft het vignet "Veilig & Schoon" toegekend gekregen van de provincie Noord-Brabant. De diepte van het water varieert van 0 tot 3,5 meter. Er liggen lijnen in het water, te beginnen met een lijn bij 0,60 meter, vervolgens een lijn bij 1,10 meter en als laatste een lijn ter afbakening van het zwemgedeelte zodat er geen vaartuigen het zwemwater binnenvaren.

  Activiteiten & Fitt-outdoor

  Naast diverse teambuilding & groepsactiviteiten voor bedrijven kun je zwemmen, roeien, waterfietsen, kano varen, relaxen en spelen in de speeltuin. Bij minder mooi weer is onze speeltuin, onze 'to go' kioks en het terras met uitkijk over de gehele plas een bezoek waard. Zowel in het zomer- als winterseizoen kun je van 's ochtends tot begin van de avond recreëren. IJM is 365 dagen per jaar geopend.

  Kiosk

  Bij onze kiosk zijn allerlei snacks tot complete 'to go' maaltijden te verkrijgen. Je vindt er o.a.: warme dranken, koude dranken, flammkuchen, vers bereide pizza's, ijsjes en veel meer! Vanuit de terrassen kun je genieten van het schitterende recreatiepark.

  IJM Klimbos

  Combineer een teamuitje. Met maar liefst 15 klimroutes, ziplines en een nettenpark heeft IJM Vught het grootste klimbos van de Benelux. Dat is gaaf!! De diverse klimroutes variëren in moeilijkheidsgraad en hoogte waardoor iedere klimmer op zijn eigen niveau kan klimmen en klauteren. Zowel voor beginners als ware durfals! Uiteraard werken we volgens de richtlijnen en ga je veilig gezekerd aan een klimgordel de hoogte in.

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Terras
  Restaurant
  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Vaste Catering
  Zwembad
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Boslaan 49
  5263 NX Vught
  Google Maps