Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Kasteel Maurick

  Maurick 3, Vught
  Opslaan
  750 personen

  Kasteel Maurick is de ultieme locatie voor evenementen en zakelijke ontmoetingen. 

  Het prachtige kasteel stamt uit de vijftiende eeuw en ligt verscholen in de natuur op een eiland van 2,2 ha in de rivier De Dommel. Een bezoek aan Kasteel Maurick met de bijzondere geschiedenis en sfeer is een beleving op zich.   Kasteel Maurick is een perfecte omgeving voor inspirerende zakelijke ontmoetingen. De diverse ruimten zijn zeer geschikt voor een vergadering, een training of een evenement. U beschikt over alle moderne faciliteiten en een aparte breakroom. Deze bijzondere locatie is bovendien zeer goed bereikbaar door de nabijheid van de op- en afrit van de A2 bij Vught.  

  A la carte Restaurant en brasserie

  Een culinaire lunch, een verrassend tussendoortje of een exclusief diner behoren bovendien ook tot de mogelijkheden. Het á la carte restaurant ‘Hendrik van Maurick’ maakt deel uit van het stijlvolle kasteel en heeft een bijzonder culinair aanbod. De keuken laat zich omschrijven als een grenzeloze gastronomische ontdekkingsreis. Een keuken vol verwondering. Naast het á la carte restaurant beschikt Kasteel Maurick ook over de sfeervolle brasserie ‘Catharina van Maurick’. In de brasserie kunt u terecht voor een smoothie, koffie met dagvers gebak of een heerlijke lunch.   Kortom, het bijzondere Kasteel Maurick biedt met zijn diverse vertrekken uitgebreide mogelijkheden voor een event of een zakelijke ontmoeting.  

  Contact

  We denken graag met u mee over de mogelijkheden voor uw op maat verzorgde bezoek. Vul het informatieformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Maurick 3
  5261 NA Vught
  Google Maps