Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Landgoed Huize Bergen

  Glorieuxlaan 1, Vught
  Opslaan
  150 personen

  Het Koetshuis, wat dateert uit 1916, is uitermate geschikt voor een sfeervol feest en de authentieke Villa biedt daarnaast intieme ruimtes voor kleine gezelschappen.

  Daarnaast is er de gelegenheid om met uw gezelschap te overnachten tegen verschillende aantrekkelijke tarieven in een van de 80 hotelkamers. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nagenieten bij een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers in de Villa of buiten op het bordes. Landgoed Huize Bergen verzorgt uw feest met groot plezier van begin tot eind. Een sfeervolle ontvangst bij knisperend haardvuur of een knallende dansavond in het oude Koetshuis. Een prachtige aangeklede dinertafel, kleurrijk bloemwerk, een swingende band, een tuinpad verlicht met fakkels; uw wens staat centraal en wij denken graag met u mee.

  Onze chef-kok stelt hapjes en een menu voor u samen die op uw smaak zijn afgestemd, zodat uzelf en uw gasten gegarandeerd genieten. Wij streven ernaar om elk feest zijn unieke karakter te geven. Huize Bergen heeft in de loop der jaren een aantal professionele ‘leveranciers van het huis’ verzameld, die allen iets bijzonders kunnen toevoegen aan uw droomfeest; van een sprankelende workshop tot stijlvolle decoratie tot indrukwekkende muziek. Het klantgerichte team van Landgoed Huize Bergen speelt graag in op uw specifieke wensen.

  Kenmerken

  Invalidentoegankelijk
  Restaurant
  Terras
  Tuin
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Glorieuxlaan 1
  5261 SG Vught
  Google Maps