Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1, Vught
200 personen

Het Koetshuis, wat dateert uit 1916, is uitermate geschikt voor een sfeervol feest en de authentieke Villa biedt daarnaast intieme ruimtes voor kleine gezelschappen.

Daarnaast is er de gelegenheid om met uw gezelschap te overnachten tegen verschillende aantrekkelijke tarieven in een van de 80 hotelkamers. Na alle feestelijkheden kunt u de volgende ochtend nagenieten bij een uitgebreid ontbijt in een van onze stijlkamers in de Villa of buiten op het bordes. Landgoed Huize Bergen verzorgt uw feest met groot plezier van begin tot eind. Een sfeervolle ontvangst bij knisperend haardvuur of een knallende dansavond in het oude Koetshuis. Een prachtige aangeklede dinertafel, kleurrijk bloemwerk, een swingende band, een tuinpad verlicht met fakkels; uw wens staat centraal en wij denken graag met u mee.

Onze chef-kok Marcel stelt hapjes en een menu voor u samen die op uw smaak zijn afgestemd, zodat uzelf en uw gasten gegarandeerd genieten. Wij streven ernaar om elk feest zijn unieke karakter te geven. Huize Bergen heeft in de loop der jaren een aantal professionele ‘leveranciers van het huis’ verzameld, die allen iets bijzonders kunnen toevoegen aan uw droomfeest; van een sprankelende workshop tot stijlvolle decoratie tot indrukwekkende muziek. Het klantgerichte team van Landgoed Huize Bergen speelt graag in op uw specifieke wensen.

Kenmerken

Invalidentoegankelijk
Restaurant
Terras
Tuin
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 73 658 0400

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Google Maps
Website