Partycentra · Feestlocatie & trouwlocatie

  In 't Witte Paard

  Cabauwsekade 42, Cabauw (Lopik)
  Opslaan
  350 personen

  Cabauw is een van de 9 kernen in de Gemeente Lopik. Het dorp Cabauw ligt in de polder Lopikerwaard, het westelijk weide gebied van de provincie Utrecht. De gemeente Lopik ligt in het Groene Hart van Nederland, het is één van de grootste gemeenten in de provincie Utrecht.

  Zalen en café zijn voorzien van een bar en zijn uitermate geschikt voor diverse soorten Feesten, Recepties, Vergaderingen, Bedrijfsfeesten, Busstops, Themafeesten. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat uw feest of evenement een succes wordt. Wij zijn er voor alle doelgroepen; particulieren, verenigingen en bedrijven die zaalruimte zoeken. Wifi aanwezig.

  In ons eetcafé kunt u ook terecht voor een hapje en en drankje. Bent u met een groep om te eten gaarne even reserveren. Ook voor uw feestje, jubileum, receptie kunt u in ons Café terecht. Koffietafel, Diner, Koud enWarm Buffet, Live Wokken onze keukenbrigade staat voor u klaar.

  Wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden, waarbij voor ons het begrip service voorop staat.. Wij beschikken over een ruime gratis parkeergelegenheid tot 100 -125 auto’s ! Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie, zodat wij een passende offerte voor u kunnen maken. Gastheer en Gastvrouw van “In ‘t Witte Paard “zijn : Léon en Jolanda Steenbergen. Wij verzorgen uw feest tot in de . . . . . . , want in ” In ‘t Witte Paard ” daar is het altijd de moeite waard.

  Kenmerken

  Landelijk gelegen
  Terras
  Invalidentoegankelijk

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Cabauwsekade 42
  3411 EC Cabauw (Lopik)
  Google Maps