Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

  Partyjacht Thalassa

  Lekdijk West 20, Schoonhoven
  Opslaan
  100 personen

  Wie in zee gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis op het water. Of het nu om een jubileum, trouwfeest, ontvangst van relaties, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat.

  Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten. Geniet van de prachtige vergezichten van het Hollandse landschap of maak een ontdekkingstocht in de Rotterdamse havens. Ook de keuken aan boord staat garant voor een culinaire ontdekkingsreis. De creatieve voorgerechten, hoofdgerechten, buffetten en desserts worden door onze koks vers aan boord bereid.

  Ervaar zelf deze verrassende kijk op varen. Onze crew heet u graag van harte welkom aan boord.

  Het Partyjacht Thalassa is voorzien van twee salons en een zithoek in de 'Captain's Corner'. De gezellige benedensalon kan voor veel activiteiten worden ingezet.

  De salons zijn fraai afgetimmerd en luxe en sfeervol ingericht. De toiletten bevinden zich in het benedengedeelte van het schip. Het Partyjacht Thalassa is toegankelijk voor minder valide- en invalide gasten. In de hoofdsalon is een invalidentoilet aanwezig.

  Door de breedte van de loopbrug is het schip alleen toegankelijk met een duwrolstoel (helaas niet met een elektrische rolstoel).

  Hoofdsalon

  De hoofdsalon is ingericht met los geplaatst, comfortabel meubilair en voorzien van een mooie ruime bar. De hoofdsalon biedt zitplaats aan 60 gasten.

  Benedensalon en Captain’s Corner

  Deze salons zijn voorzien van ruim opgezette, makkelijk toegankelijke zithoeken en bieden zitplaats aan respectievelijk 30 en 10 gasten.

  Kombuis

  Het Partyjacht Thalassa is uitgerust met een modern, professioneel geoutilleerd kombuis dat voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld

  Kenmerken

  Gelegen aan het water
  Invalidentoegankelijk
  Landelijk gelegen
  Gelegen in het stadscentrum
  Terras
  Restaurant
  Bereikbaar per boot
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Lekdijk West 20
  2871 ML Schoonhoven
  Google Maps