Partyschepen en rederijen · Feestlocatie & trouwlocatie

Partyjacht Thalassa

Postbus 532, Schoonhoven
100 personen

Wie in zee gaat met Rederij Thalassa is verzekerd van een onvergetelijke belevenis op het water. Of het nu om een jubileum, trouwfeest, ontvangst van relaties, productpresentatie of een grootschalig (zakelijk) evenement gaat.

Verschillende, sfeervol ingerichte ruimtes en verrassende mogelijkheden aan dek vormen het ideale uitgangspunt voor schitterende vaartochten. Geniet van de prachtige vergezichten van het Hollandse landschap of maak een ontdekkingstocht in de Rotterdamse havens. Ook de keuken aan boord staat garant voor een culinaire ontdekkingsreis. De creatieve voorgerechten, hoofdgerechten, buffetten en desserts worden door onze koks vers aan boord bereid.

Ervaar zelf deze verrassende kijk op varen. Onze crew heet u graag van harte welkom aan boord.

Het Partyjacht Thalassa is voorzien van twee salons en een zithoek in de 'Captain's Corner'. De gezellige benedensalon kan voor veel activiteiten worden ingezet.

De salons zijn fraai afgetimmerd en luxe en sfeervol ingericht. De toiletten bevinden zich in het benedengedeelte van het schip. Het Partyjacht Thalassa is toegankelijk voor minder valide- en invalide gasten. In de hoofdsalon is een invalidentoilet aanwezig.

Door de breedte van de loopbrug is het schip alleen toegankelijk met een duwrolstoel (helaas niet met een elektrische rolstoel).

Hoofdsalon

De hoofdsalon is ingericht met los geplaatst, comfortabel meubilair en voorzien van een mooie ruime bar. De hoofdsalon biedt zitplaats aan 60 gasten.

Benedensalon en Captain’s Corner

Deze salons zijn voorzien van ruim opgezette, makkelijk toegankelijke zithoeken en bieden zitplaats aan respectievelijk 30 en 10 gasten.

Kombuis

Het Partyjacht Thalassa is uitgerust met een modern, professioneel geoutilleerd kombuis dat voldoet aan alle eisen die vandaag de dag aan een restaurantkeuken/kombuis worden gesteld

Kenmerken

Gelegen aan het water
Invalidentoegankelijk
Landelijk gelegen
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 182 386 854

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Postbus 532
2870 AH Schoonhoven
Google Maps
Website