Hotels · Feestlocatie & trouwlocatie

InterContinental Amstel Amsterdam

Professor Tulpplein 1, Amsterdam
350 personen

Het prestigieuze InterContinental Amstel Amsterdam is sinds 1867 uniek gelegen aan de rivier de Amstel, op loopafstand van verschillende culturele hoogtepunten in de stad. De 55 Executive kamers en 24 suites zijn voorzien van alle gemakken en ademen een sfeer van gratie en elegantie volmaakt voor een zakelijk verblijf of vrije tijd.

Het InterContinental Amstel Amsterdam biedt u een waaier aan unieke belevenissen geinspireerd op de bestemming Amsterdam. Dit laat ons toe totaal gepersonaliseerde vergaderingen en evenementen te creëren en organiseren. Met natuurlijk de uitzonderlijke service zoals men die van ons mag verwachten. De bijzondere Spiegelzaal met haar opmerkelijke geschiedenis en adembenemende zichten op de Amstel, is de perfecte venue voor een exclusief gala diner of een receptie tot 350 gasten.

Restaurant La Rive, bekroond met een Michelin ster, is één van de toonaangevende restaurants van Nederland met een jarenlange traditie van culinaire hoogtepunten. Het Amstel Bar & Brasserie terras biedt al fresco dining in een intieme, informele ambiance. De Amstel Lounge serveert een uitstekende Afternoon Tea.

Gasten kunnen zich ontspannen in de volledig uitgeruste Health & Fitness Club met verwarmd zwembad, fitnessruimte, lounge gedeelte, jacuzzi, sauna, Turks stoombad, Solarium, Horizontal Shower en RainSky.

Het Hotel beschikt over drie antieke salonboten voor een rondvaart over de schitterende en wereldberoemde grachten van Amsterdam.

Kenmerken

Gelegen aan het water
Gelegen in het stadscentrum
Invalidentoegankelijk
Restaurant
Terras
Bereikbaar per boot
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

Adres

Professor Tulpplein 1
1018 GX Amsterdam
Google Maps