Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Joinn!

Onderdoor 5, Houten
200 personen

Organiseer je een meeting, training, event of vergadering? En op zoek naar een inspirerende en goed bereikbare locatie? Direct naast het NS station Houten (Utrecht), biedt JOINN! in een voormalig postkantoor keuze uit diverse zalen. Allen met een industriële, maar huiselijke touch. Parkeren? Naast de locatie zet je je auto op één van de 300 parkeerplaatsen. Wij bieden alles om jouw training, meeting, event of vergadering tot een succes te maken.

Verjaardag, bruiloft, familiereünie, (bedrijfs)jubileum of kerstbuffet? Voor vrijwel iedere gelegenheid hebben wij alles in huis om van jouw event één groot (culinair) succes te maken. Natuurlijk staan alle audiovisuele middelen en de lekkerste koffie, thee en homemade lekkernijen tot je beschikking. Onze chef-kok kookt met de seizoenen mee en biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van ontbijt, lunch en (walking) diner.

Na je training, meeting, event of vergadering nog even gezellig doorpraten? Borrel na in ons sfeervolle café-restaurant. Haal het maximale uit je training, meeting, event of vergadering en boek een zaal in de bruisende omgeving van JOINN!

Kenmerken

Gelegen in het stadscentrum
Restaurant
Terras
Nabij snelweg
Bereikbaar per openbaar vervoer

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 30 760 0807

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Onderdoor 5
3995 DW Houten
Google Maps
Website