Buitenlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Strand Horst

  Palmbosweg , Ermelo
  Opslaan
  15000 personen

  De recreatiegebieden van Leisurelands lenen zich bij uitstek voor het organiseren van evenementen. Met 19 prachtige locaties centraal in Nederland, uitstekend bereikbaar en voorzien van ruime parkeergelegenheid, slagen we er vrijwel altijd in om een locatie op maat te vinden. Leisurelands verhuurt buitenlocaties in een prachtige natuurlijke omgeving, met grasvlakten, water, stranden en bossen.

  Enkele voorbeelden van de mogelijkheden: Bedrijfsfeesten, productpresentaties, outdooractiviteiten, sportdagen, scoutingkampen, kampvuur, familiedagen, barbecues, schoolactiviteiten, militaire oefeningen, jubileumfeesten, publieksactiviteiten, sportevenementen enzovoorts.

  Recreatiegebied Strand Horst

  Zowel grote evenementen als kleine activiteiten zijn welkom op recreatiegebied Strand Horst. Strand Horst heeft 77 hectare land en verschillende zandstranden. Naast overdekte horecafaciliteiten, zijn er toiletgebouwen, kiosken, een Pitch&Putt Golfbaan, een botenhelling, Paintball Strand, een jachthaven en Telstar Beachclub voor surfen en kitesurfen.

  Indien u een evenement, feest of activiteit wilt organiseren op Strand Horst, kunt u tot ongeveer 15.000 mensen kwijt, afhankelijk van hoe u het terrein wilt inrichten. Op het gebied zelf zijn 1.500 parkeerplaatsen. Het is mogelijk in de omgeving extra parkeerplaatsen te creëren. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement van 200 of 3.000 personen, een familiebarbecue van 50 personen, een sport- en speldag van 600 leerlingen of een publieksevenement van 15.000 personen. Op Strand Horst is het mogelijk!

  Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

  Kenmerken

  Gelegen aan de kust
  Gelegen aan het water
  In-/outdoor activiteiten
  Landelijk gelegen
  Restaurant
  Terras
  Bereikbaar per boot
  Nabij snelweg

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Palmbosweg
  3853 LB Ermelo
  Google Maps