Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Mauritskade 63, Amsterdam
900 personen

Geïnspireerd vergaderen in kleiner gezelschap, kleurrijk dineren met 280 gasten of borrelen in de Marmeren Hal met 900 personen – bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen kan het.

EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

Elke spreker komt tot zijn recht op het imposante podium in de Koningin Máxima Zaal. Deze is met 453 vaste zitplaatsen uitermate geschikt voor de keynote spreker van uw congres. Ons monumentale gebouw in Amsterdam-Oost is veelzijdig en geschikt voor klassieke en moderne evenementen. Ook biedt onze groene binnentuin aan het Oosterpark eindeloze mogelijkheden.

EVENEMENTEN DIE GOED DOEN

Maar dat is nog niet alles. Organiseert u een event bij ons? Dan bent u niet alleen verzekerd van een goed verzorgde dag op een fantastische locatie, ook neemt u een stukje verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen. Onze winst komt namelijk ten goede aan KIT’s kennisprojecten, gericht op een duurzame toekomst wereldwijd.

SDG HOUSE: COMMUNITY VAN DUURZAME ORGANISATIES

Bovendien zijn we gehuisvest in het SDG House: een community van organisaties, ondernemers, wetenschappers en NGO’s die werken aan de Sustainable Development Goals. Bent u op zoek naar een spreker, sparringpartner of andere inhoudelijke invulling? Wij koppelen u graag aan de relevante partijen uit het SDG House. Zo voorzien we u van een hoogstaande service waarbij uw behoeften voorop staan.

CATERING

En die duurzaamheid waar we zo trots op zijn, die zetten we voort in de keuken. We werken met seizoensproducten van lokale, duurzame leveranciers. Executive Chef Hans Ribbens is een meester in de keuken en weet uiteraard raad met specifieke dieetwensen en voorkeuren – of dat nu biologisch, vegetarisch of glutenvrij is. Kortom: goede smaak, goed gevoel.

TOT ZIENS

U bent van harte uitgenodigd, ook wanneer u in de nabije toekomst geen evenement gepland heeft staan, om onze prachtige en echt duurzame locatie eens te bezoeken! Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Kenmerken

Tuin
Invalidentoegankelijk
Terras
Overnachten
Bereikbaar per openbaar vervoer
Nabij snelweg
Bereikbaar per boot

Bericht verstuurd!

U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

Berichtje sturen

Een offerte aanvragen of een vraag stellen

Bericht

+31 20 568 8504

Lekker de telefoon of de fiets pakken

Adres

Mauritskade 63
1092 AD Amsterdam
Google Maps