Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Koninklijk Instituut voor de Tropen

  Mauritskade 63, Amsterdam
  Opslaan
  900 personen

  Geïnspireerd vergaderen in kleiner gezelschap, kleurrijk dineren met 280 gasten of borrelen in de Marmeren Hal met 900 personen – bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen kan het.

  EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

  Elke spreker komt tot zijn recht op het imposante podium in de Koningin Máxima Zaal. Deze is met 453 vaste zitplaatsen uitermate geschikt voor de keynote spreker van uw congres. Ons monumentale gebouw in Amsterdam-Oost is veelzijdig en geschikt voor klassieke en moderne evenementen. Ook biedt onze groene binnentuin aan het Oosterpark eindeloze mogelijkheden.

  EVENEMENTEN DIE GOED DOEN

  Maar dat is nog niet alles. Organiseert u een event bij ons? Dan bent u niet alleen verzekerd van een goed verzorgde dag op een fantastische locatie, ook neemt u een stukje verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaam ondernemen. Onze winst komt namelijk ten goede aan KIT’s kennisprojecten, gericht op een duurzame toekomst wereldwijd.

  SDG HOUSE: COMMUNITY VAN DUURZAME ORGANISATIES

  Bovendien zijn we gehuisvest in het SDG House: een community van organisaties, ondernemers, wetenschappers en NGO’s die werken aan de Sustainable Development Goals. Bent u op zoek naar een spreker, sparringpartner of andere inhoudelijke invulling? Wij koppelen u graag aan de relevante partijen uit het SDG House. Zo voorzien we u van een hoogstaande service waarbij uw behoeften voorop staan.

  CATERING

  En die duurzaamheid waar we zo trots op zijn, die zetten we voort in de keuken. We werken met seizoensproducten van lokale, duurzame leveranciers. Executive Chef Hans Ribbens is een meester in de keuken en weet uiteraard raad met specifieke dieetwensen en voorkeuren – of dat nu biologisch, vegetarisch of glutenvrij is. Kortom: goede smaak, goed gevoel.

  TOT ZIENS

  U bent van harte uitgenodigd, ook wanneer u in de nabije toekomst geen evenement gepland heeft staan, om onze prachtige en echt duurzame locatie eens te bezoeken! Wanneer mogen wij u verwelkomen?

  Kenmerken

  Tuin
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Bereikbaar per boot

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Mauritskade 63
  1092 AD Amsterdam
  Google Maps