Congres- en vergaderlocaties · Feestlocatie & trouwlocatie

  Stayokay Amsterdam Oost

  Timorplein 21, Amsterdam
  Opslaan
  200 personen

  Stayokay Amsterdam Oost (Zeeburg)? Dat is toch een hostel? 'Ja, dat zijn wij zeker'. Wat dacht u van eens een totaal andere locatie? Een echt hostel, voorheen wel bekend als jeugdherberg. “‘s Nachts hebben wij 600 logés, die in de ochtend vertrekken voor al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. Wat blijft er over? Een prachtig gebouw met een twist en een hele grote glimlach. In de prachtige en ‘booming’ Indische Buurt in Amsterdam Oost staat sinds 1912 een magistraal gebouw op het Timorplein, waar in 2007 Stayokay Amsterdam Oost haar deuren opende (toen onder de naam Stayokay Amsterdam Zeeburg). Net buiten het centrum, perfect te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets en met genoeg mogelijkheden om even naar buiten te gaan en je ogen de kost te geven aan de schoonheid van de buurt.  

  Voor ieder wat wils

  Stayokay Amsterdam Oost krijgt een uiteenlopend scala gasten over de vloer. Naast de gezinnen, scholen en jongeren die komen overnachten in een van de kamers van het hostel, biedt de organisatie ook zakelijke gasten de gelegenheid gebruik te maken van het aanbod aan zalen. Een studiedag voor vierhonderd onderwijzers, een vergadering voor achttien personen, een conferentie van een week voor zestig medici, een beurs of een VvE-bijeenkomst: dit kan allemaal bij Stayokay Amsterdam Oost!  

  Ideale vergaderfaciliteiten

  De relaxte en persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat iedereen snel op zijn gemak is. Stayokay Amsterdam Oost beschikt over uitgebreide vergaderfaciliteiten. Het pand beschikt over 6 multifunctionele zalen die zeer geschikt zijn voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. Het restaurant en de vide kunnen worden ingezet als subruimtes en er kan worden geborreld in onze bar The 5TH. Daarnaast verzorgen wij met plezier diverse maaltijden, gezonde snacks, activiteiten en natuurlijk ook overnachtingen.

  Naast de locatie en de juiste faciliteiten delen wij graag onze ervaring en kennis om ook uw evenement tot een succes te maken! Speciaal voor zakelijke bijeenkomsten biedt Stayokay Amsterdam Oost aantrekkelijke vergaderarrangementen.  

  Waarom Stayokay Amsterdam Oost?

  Geschikt voor vele soorten evenementen: vergaderingen, borrels, beurzen, feesten, conferenties en zoveel meer

  • Van de aanvraag tot op de dag zelf één vast contactpersoon 
  • Wij bieden tegen gunstige tarieven precies wat jij nodig hebt om jouw dag tot een succes te maken.
  • Een jonge en informele sfeer gedurende de dag: zakelijk met een glimlach!
  • Catering op maat
  • Houder van het Ecolabel voor duurzame hotelketens en ISO gecertificeerd

  Met ons hele team zorgen wij voor een uitstekend verblijf  bij Stayokay Amsterdam Oost!  

  Contact

  Wil je meer weten over ons aanbod, een vrijblijvende optie plaatsen of heb je andere vragen? Vul dan het informatieformulier in en wij komen zo spoedig mogelijk op je verzoek terug!

  Kenmerken

  In-/outdoor activiteiten
  Invalidentoegankelijk
  Terras
  Overnachten
  Bereikbaar per openbaar vervoer
  Nabij snelweg
  Nabij luchthaven

  Bericht verstuurd!

  U kunt op korte termijn een antwoord verwachten

  Direct contact opnemen

  Een offerte aanvragen of een vraag stellen

  Feestdatum
  Bericht

  Adres

  Timorplein 21
  1094 CC Amsterdam
  Google Maps